Freddy dos santos (Foto: Sandra Noer)
Freddy dos santos (Foto: Sandra Noer)

Amazing Race-Freddy:
– Kok og røre allerede fra starten av

Få eksklusiv rapport fra Amazing Race-innspillingen.

Til våren får TV-seerne bli med på en ny runde verden rundt når sesong 2 av «The Amazing Race Norge» starter.

Innspillingen av programmet er allerede i gang, og programleder Freddy dos Santos forteller at det hittil har vært både kaotisk og surrete etter at startskuddet gikk.

– Det var en del kok og røre allerede fra starten av. Mange slet med å finne fram på hjemlig territorium. Så det blir veldig spennende å ta med seg gjengen ut i verden. Det er en veldig morsom cast. Det er hyggelige og surrete folk, så det er morsomt å ha med, sier han til tv2.no.

Skyter fra hofta

Dos Santos tror deltagerne har sterkt konkurranseinstinkt, og at det er folk som skyter fra hofta.

– Jeg tror seerne kan forvente seg lag som gir absolutt alt, og som kanskje handler litt før de har tenkt gjennom hva de driver med, basert på første dagen. Det er bra, og det er gøy med folk som skyter fra hofta.

(Saken fortsetter nedenfor)

Se Freddy fortelle om reisen så langt:

682414

Pappa med munndiaré

I kommende sesong blir det godt og blandet når det gjelder deltagernes bakgrunn, og dos Santos gir gjerne seerne en smakebit på hva de har i vente.

– Vi har jo et amerikansk fotballpar og to kompiser, Allan og Ørjan, som er ekstremt fysisk veldig konkurranseinnstilte, men som kanskje er den typen som går rett forbi det de skal finne fordi de har for mye adrenalin. De kliner til fra start og det er veldig morsomt, sier han og legger til.

– Så har vi Vinh og Terje som er kloke og smarte folk, men Terje selv har uttrykt at han er motorisk analfabet. Så jeg gleder meg til å se ham i diverse fysiske utfordringer. På jentesiden har vi to veldig søte damer, Wenche og Eva, som er rundt 50 år begge to, og som sier at det fysiske er det minste problemet de har. De har levd lenge og tenker annerledes enn mange av de andre her. Så jeg tror de kan komme langt bare ved å være lure. Så er det far og sønn, Milorad og Dario. Pappa Milorad har munndiaré og masse morsomme historier og er også veldig glad i å krangle med sønnen sin. Så det blir morsomt å følge med på.

Les også: Cecilie og Camilla klare for «The Amazing Race Norge»

Kompisen eller kona?

Hvis Freddy selv skulle deltatt i det hektiske kappløpet skulle han gjerne hatt med seg kompisen sin fra Vålerenga.

– Det er jeg litt usikker på. Jeg må kanskje si samboeren min, Ingrid. Men kanskje lagkameraten min, Morten Berre fra Vålerenga? Vi har bodd sammen på rom i ti år så det er kanskje mest nærliggende å svare. Men han er litt for pinglete.

Likevel er han glad for at han slipper å delta, og heller kan være programleder på sidelinjen.

– Jeg tror jeg hadde likt ufordringen, men jeg er glad for å være på denne siden og vite alt. Jeg tror jeg hadde klart det, jeg har i alle fall konkurranseinstinktet.