Mario Götze fortsetter å imponere for Dortmund (Foto: Angel Fernandez/Ap)
Mario Götze fortsetter å imponere for Dortmund (Foto: Angel Fernandez/Ap)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Arsenal og Manchester United kjemper om Dortmund-komet

Og Liverpool vil hente sønnen til Paul Ince tilbake til Anfield. Les torsdagens fotballrykter her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Arsenal og Manchester United kjemper om signaturen til Borussia Dortmund-kometen Mario Götze (20). Tyskeren har ifølge Daily Mail en utkjøpsklausul på 30 millioner pund. Men klausulen utløper i juli, og krever at kjøpende klubb har lagt inn et formelt, skriftlig bud til de regjerende Bundesliga-mesterne innen april. Det har ført til at de to Premier League-klubbene har intensivert jakten på stjerneskuddet.

Paul Ince' sønn Thomas Ince (20) har etablert seg som en av de største stjernene i Championship siden overgangen fra Liverpool sommeren 2011. Nå ønsker nettopp Liverpool å hente kantspilleren tilbake til Anfield, ifølge Daily Mirror. Merseyside-klubben må belage seg på å punge ut med £6 millioner for å sikre seg den engelske U21-landslagsstjernen, skal man tro avisen.

Ince
Ince

En spiller som ikke er fullt så ønsket hos gamleklubben, er Manchester Citys omstridte spiss Mario Balotelli (22). Inter-president Massimo Moratti lukker nemlig døren for at urokråka vender tilbake til Milano-klubben. Det skriver den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport.

Mer av koblingen mellom Manchester og Milano. Wesley Sneijder er ute i kulden i Inter frem til han skriver under på en kontrakt som fører til at han går ned i lønn. Det er nederlenderen mildt sagt lite interessert i, og nå åpner midtbanemaestroen for et klubbskifte. Manchester United følger Sneijders situasjon med interesse, men byrival Manchester City vil gjerne ha et ord med i laget. Tyske Schalke og russiske Anzji Makhatsjkala snuser også på 28-åringen. Inter skal være villige til å slippe Sneijder for £15 millioner, skriver Metro.

WESLEY SNEIJDER: Er en ettertraktet spiller. AC Milan og Manchester
  United er i hovedsak klubbene som kjemper om spilleren. (Foto: OLIVIER
  MORIN, © sb)
WESLEY SNEIJDER: Er en ettertraktet spiller. AC Milan og Manchester United er i hovedsak klubbene som kjemper om spilleren. (Foto: OLIVIER MORIN, © sb)

Manchester United og Manchester City kniver om Málaga-stjernen Isco (20), ifølge Talksport. Men Andalucía-klubben planlegger ikke å gi slipp på playmakeren, som har trollbundet hjemmefansen på La Rosaleda siden overgangen fra Valencia i 2011. Nå ønsker klubben å signere ham på en langtidskontrakt. Liverpool, Tottenham og Arsenal har også vist interesse for stjerneskuddet.

Darren Bent (28) satt på tribunen da Aston Villa slo Reading tirsdag kveld. Nå ønsker Queens Park Rangers' nyansatte manager Harry Redknapp (65) å hente spissen til Loftus Road. Det skriver Daily Mirror, som hevder at den tidligere Sunderland-stjernen er tilgjengelig for £8 millioner. Liverpool og Fulham lurer også i kulissene, skriver avisen.

Darren_Bent_901552i (Foto: Anthony Devlin)
Darren_Bent_901552i (Foto: Anthony Devlin)

Også Tottenhams Jermain Defoe (30) skal være et overgangsmål for Redknapp og QPR. Men Tottenham-sjef André Villas-Boas (35) har ingen intensjoner om å gi slipp på engelskmannen, som han rangerer på samme nivå som Atlético Madrids målmaskin Falcao (26). Det skriver Metro.

Rafael Benítez (52) er i hardt vær etter bare to kamper som Chelsea-boss, men spanjolen har meislet ut sine overgangsmål i januar. Caught Offside skriver at eier Roman Abramovitsj vil punge ut for Bayern München-spissen Mario Gómez (27), mens Daily Mirror melder at Bayer Leverkusen-angriper André Scürrle (22) er på radaren til Benítez.

London-klubben har allerede januarforsterkninger på plass – i hvert fall om vi skal tro Fluminense-backen Wallace (18). Stortalentet går ifølge Sky Sports langt i å antyde at han går til Chelsea. Overgangssummen skal ligge omkring £5 millioner.

Men Chelsea risikerer å miste den talentfulle junioren Conor Hunte (16), som ennå ikke har skrevet proffkontrakt med vestlondonerne. Daily Mail melder at Manchester United nå leder kappløpet om midtbanespilleren, som også har tiltrukket seg interesse fra Liverpool og Manchester City.

Daniele De Rossi (29) har vært en gjenganger i ryktespaltene i lang tid. Manchester City har jaget Roma-helten i flere overgangsvinduer, men nå skriver Talksport at midtbanestjernen vil vrake både Chelsea og City om han noen gang forlater Roma. Italieneren vil heller gå til PSG eller Real Madrid.

De Rossi (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)
De Rossi (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)

Romelu Lukaku (19) har tidvis herjet på utlån i West Bromwich denne sesongen. Nå håper belgieren at Chelsea ikke kaller ham tilbake til Stamford Bridge, ifølge Daily Mail. London-klubben har en klausul i Lukakus lånekontrakt som tillater å hente tenåringen hjem i januar, men den håper hovedpersonen selv at Chelsea lar være å benytte seg av.