haak111 (Foto: Scanpix, Shangri La.com)
haak111 (Foto: Scanpix, Shangri La.com)

Avdramatiserer kronprins Haakons nattklubb-besøk

– Men en pikant og morsom historie ble det jo.

«Pressen ble på det sterkeste advart mot nattklubben på Shangri La-hotellet. Men i går koste kronprins Haakon seg der med gode venner», heter det i en artikkel på VG Nett onsdag.

Les mer: Kronprins Haakon festet på omstridt nattklubb

– Hjemme før midnatt

Avisen omtaler Haakons besøk på nattklubben Bats i Jakarta tirsdag kveld. Ifølge avisen ble folk advart mot at det var prostituerte der, samt at man kunne risikere å få noe i drinken.

– Det kan jeg ikke gå inn på, men det var nytt for meg, sier Haakon til VG Nett. Han legger til at han var der såpass tidlig på kvelden.

Kronprinsesse Mette-Marit støtter mannen i at nattklubb-besøket var innenfor det akseptable: – Han var godt i seng før midnatt, så jeg tror vi kan si at det gikk nok bra, sier hun ifølge VG.

Les også: Kronprins Haakon skulle kidnappes i Tanzania

– Var nok i trygge hender

Kongehusekspert Kjell Arne Totland understreker at sikkerheten rundt kronprinsparet er stor.

EKSPERT: Kjell Arne Totland er kanskje norges fremste kongehusekspert. Her er han i forbindelse med en gallamiddag på slottet.
EKSPERT: Kjell Arne Totland er kanskje norges fremste kongehusekspert. Her er han i forbindelse med en gallamiddag på slottet.
– Jeg kjenner kronprins Haakon som en sindig og fornuftig kar, som alltid tenker over hva han gjør. Han har jo dessuten alltid livvakter med seg. Når Haakon siste kvelden i Jakarta som mange andre i den norske delegasjonen besøkte nattklubben på hotellet der de var innlosjert, har de nok alle vært i trygge hender. Også fordi sikkerheten rundt hotellet naturlig nok var ekstra stor under besøket, sier han til «God kveld Norge».

– Jeg har selv sett video av kronprinsparets møte med pressen tidligere i dag – og det fremgår jo helt tydelig at både Haakon og Mette-Marit tok det hele med latter og godt humør, fortsetter han.

Les også: Kjendisene hyller Mette-Marit og Haakon

– Pikant og morsom historie

Totland forteller videre at folk som selv var til stede sier at kronprinsen og hans selskap oppholdt seg i et eget VIP-området i nattklubben.

– Men en pikant og morsom historie å skrive hjem om ble det jo. Det er ikke så ofte vi får vite når tronfølgeren går til sengs, sier Totland lattermildt.