Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rolling Stones-gitaristen Keith Richards datter, Alexandra (26), landet tirsdag kveld på norsk jord.

Tilbake

Til vanlig jobber hun som modell, artist og DJ i New York. Det er førstnevnte yrke som bringer henne til Norge, der hun skal promotere Mangos nye klokkemodell Mango Time.

Til «God kveld Norge» forteller hun at hun flere ganger har vært i Norge i forbindelse med farens opptredener, samt at familien har slekt her som hun fortsatt har god kontakt med.

– Jeg var her for rundt femten å siden, og for fem år siden var jeg her med min far i forbindelse med en opptreden. Samtidig var jeg tilbake for rundt to år siden for å gjøre en DJ-jobb under Hennes & Maurtiz-åpningen, forteller hun.

Les også: Kjendisdatter ante ikke at det var kvinnedag

Inspirert av faren

Alexandra snakker åpent om lidenskapen for DJ-jobben, samt hvordan modelljobben har gjort henne mer selvsikker.

26-åringen har tidligere prydet forsidene på magasiner som Vogue, Vanity Fair, Hapers Bazar og Teen Vogue.

– Man går på jobb, og enten fungerer det, eller så fungerer det ikke. Med modelljobben har jeg fått muligheten til å reise mye rundt og møte folk. Jeg var alltid veldig sjenert som barn, og jeg har nok blitt mer åpen gjennom denne jobben, forteller hun.

Alexandra forteller også hvor høyt hun respekterer sine foreldre.

– Jeg er heldig som har inspirerende og snille foreldre. Å se pappa på scenen har alltid vært inspirerende for meg. Jeg har aldri møtt noen som elsker jobben sin mer enn min far. Jeg vokste opp med nabobarn som hadde foreldre som gruet seg til jobben. At mine foreldre elsker hva de gjør inspirerer meg veldig, sier hun.

Les også: Keith hevder Rolling Stones ble reddet av avisjournalist

Se hele intervjuet med Alexandra Richards i «God kveld Norge» lørdag.