HYLLER REKDAL: Aalesunds supporterklubb Stormen liker dårlig sparkingen av Kjetil Rekdal. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
HYLLER REKDAL: Aalesunds supporterklubb Stormen liker dårlig sparkingen av Kjetil Rekdal. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

«Stormen» om Rekdal-sparkingen: – Nå er det mye sinne blant fansen

Aalesunds supporterklubb «Stormen» krever en grundig redegjørelse av klubbledelsen.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter et styremøte mandag kveld ble det klart at Kjetil Rekdal må forlate sin stilling som trener for Aalesund.

Aalesunds klubbledelse skriver i en pressemelding at sportslige årsaker ikke er hovedårsaken til at Rekdal må gå – men vil ikke gå ut med bakgrunnen for at den karismatiske treneren nå forlater Color Line Stadion.

LES OGSÅ: Kjetil Rekdal sparket som AaFK-trener: – Var helt uforberedt

– Det er mye sinne
Aalesunds supporterklubb «Stormen» liker dårlig nyheten om sparkingen av Rekdal.

– Jeg har nettopp fått logget med på våre debattforum på internett og der et det mye sinne. Rekdal har jo levert svært gode resultater i Aalesund, forteller nestleder i supporterklubben «Stormen», Geir Ove Eikrem, til TV 2 Sporten.

MÅ GÅ: Kjetil Rekdal. (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

– Jeg har nettopp fått logget med på våre debattforum på internett og der et det mye sinne. Rekdal har jo levert svært gode resultater i Aalesund

Krever grundig redegjørelse
Han er likevel ikke helt overrasket over at Rekdal ble tvunget ut dørene på Color Line Stadion.

– Jeg ser jo at sportslige årsaker ikke er grunnen, men offisielt fra Stormen sin side så avventer vi en grundig redegjørelse fra klubbledelsen om den direkte årsaken til avgjørelsen før vi foretar oss noe mer, konstaterer Eikrem.

– Men ut i fra alt oppstyret som har vært, og den interne kranglingen som har kommet frem i media den siste tiden, så er jeg ikke overrasket over at dette skjedde nå, fortsetter han.

Han hyller innsatsen Rekdal har gjort på trenerbenken i Aalesund.

– Jeg vil huske Rekdal som en karismatisk, suksessfull og ærlig trener. Hvem vi nå vil ha inn er litt tidlig å si. Først må det synke inn at Rekdal ikke blir med oss videre, sukker Geir Ove Eikrem.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

STORMEN-HELT: Kjetil Rekdal hylles av Stormen. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

– Trenger ikke å gå på NAV
– Tror du Rekdal trakk seg frivillig?

– Det er umulig å vite hva som har skjedd. Men jeg er usikker på om dette hadde skjedd om Kjetil hadde hatt to eller tre år igjen av sin kontrakt. Nå hadde han jo bare ett år igjen, men klubbledelsen skylder oss en solid forklaring på hva som har skjedd her, svarer han.

Nestlederen i Stormen tror Kjetil Rekdal ikke vil få problemer med å finne seg ny jobb.

– Rekdal er et stort trenernavn. Jeg tror ikke akkurat han trenger å gå på NAV fremover, for å si det sånn, sier Geir Ove Eikrem.

DEBATT:
Hvem tror du erstatter Rekdal? Ta debatten i kommentarfeltet under!