Ståle Solbakken (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Ståle Solbakken (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Full krise for Solbakken

Presset øker på nordmannen etter sesongens andre hjemmetap for svakt plasserte Wolverhampton.

Wolves-
Forest 1-2

Se målene i videovinduet øverst

Presset på Ståle Solbakken øker i Wolverhampton.

Før lørdagens oppgjør mot Nottingham Forest hadde laget hans spilt sju ligakamper på rad uten å vinne. Nå er fasiten for den lite hyggelige resultatrekken åtte kamper uten tre poeng.

Sigurdarson sørget for pangstart
Det startet bra for ulvene, for etter bare fem minutter sørget tidligere Lillestrøm-spiller Björn Bergmann Sigurdarson for hjemmejubel på Molineux.

Islendingen fikk ballen helt umarkert 13 meter fra mål, og banket inn 1-0 i hjørnet bak en sjanseløs keeper.

Men verken Adam eller Ståle var lenge i paradis. Elleve minutter senere hadde Billy Sharp utlignet for de formsterke gjestene.

Wolves-forsvaret klarte ikke å henge med da Sharp ble spilt gjennom på en høy pasning bakfra, og spissen satte inn 1-1 med en klinisk avslutning alene med keeper.

Ett poeng var ikke nok for Solbakken, men dessverre for nordmannen måtte han stå helt tomhendt igjen da dommeren blåste for full tid.

Avgjørelsen falt halvtimen før slutt da Adlène Guédioura på vakkert vis klinket inn 1-2 fra 25 meter.

Falt til 17. plass
Dette var sesongens andre hjemmetap for Solbakken og co. Tidligere hadde bare topplaget Crystal Palace klart å få med seg tre poeng fra Molineux.

Wolves har falt som et blylodd på tabellen etter den friske sesongstarten, og laget er nå helt nede på 17. plass i The Championship.

Trøsten får være at det ikke er mer enn sju poeng opp til Millwall på 6. plass - den siste plassen som gir billett til kvalifiseringsspillet til Premier League.

Wolves møter nettopp Millwall i tirsdagens runde.

Championship i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk