HALILOVIC: Her i duell med PSG spiller Marco Veratti. (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Pa Photos)
HALILOVIC: Her i duell med PSG spiller Marco Veratti. (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Pa Photos)

Sjekk torsdagens fotballrykter: Manchester City ønsker seg «verdens beste» 16-åring

Henning Berg jakter på Tottenham-keeper og Manchester United sikler etter nederlandsk midtbanespiller.
Sjekk torsdagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Marouane_Fellaini_991552p (Foto: Peter Byrne)
Marouane_Fellaini_991552p (Foto: Peter Byrne)

Premier League:

Hennning Berg skal være på jakt etter en ny keeper, skriver The Mirror. Nærmere bestemt Brad Friedel fra Tottenham. Amerikaneren er 41 år gammel, men keeperen er fortsatt en meget solid fotballspiller.

Maroune Fellaini har vært en av Evertons bærebjelker denne sesongen. Spilleren har hatt noen eventyrlige kamper for David Moyes menn. Med et så godt spill følger også interesse fra andre klubber. Men nå går den belgiske 24-åringen ut med gode nyheter til alle som følger «The Toffees» tett. Han har nemlig fortalt at han ønsker å bli i klubben som hører til på Goodison Park - hvis de blå kvalifiserer seg for neste sesongs Champions League-turnering.

Les også: Sjekk denne cornervarianten fra Stoke

Men mange ser det som usannsynlig at Falcao ikke blir kjøpt av en større klubb snart. Mannen er jaktet av halve Fotball-Europa, og dermed har Madrid-laget begynt å tenke på fremtiden. Klubben har lenge ønsket seg Edinson Cavani. Atletico har fortsatt ikke lagt inn bud på Napoli-spissen, forteller Sky Sports. Men det er ingen tvil om at klubben fortsatt er interessert.

Flere rykter under bildet!

Kevin_Strootman_1004576p (Foto: JONATHAN NACKSTRAND, © JNK/seb)
Kevin_Strootman_1004576p (Foto: JONATHAN NACKSTRAND, © JNK/seb)

Ifølge talkSPORT ønsker Manchester United seg en ny midtbanespiller ved navn Kevin Strootman. Flere fans har etterlyst en spiller som kan ta litt tak på midten, og nå kan det kan det virke som at klubben går for 22-åringen fra PSV.

Alen Halilovic har ofte blitt kalt «verdens beste» 16-åring. Et stempel sikkert veldig mange unge fotballspillere skulle hatt på seg. Og med det unike talentet følger det også rykter. Denne gangen er det den relativt nyrike klubben fra den lyseblå delen av Manchester som sikler etter kroaten. Nå skal Roberto Mancini være klar til å bla opp syv millioner pund fra lommene for vidunderbarnet, ifølge The Mirror.

Les også: Engelsk journalist: - Hull jakter en permanent løsning på keeperproblemet

Liverpool og Arsenal har begge satt i gang jakten på sørkoreanske Heung-Min Son etter at Son har fortalt at han ønsker å forlate Hamburg, skriver Metro.

Flere rykter under bildet!

Rafael_Benitez_788612i (Foto: VADIM GHIRDA, © VG AMB**LON**)
Rafael_Benitez_788612i (Foto: VADIM GHIRDA, © VG AMB**LON**)

Roberto Di Matteo fikk som kjent sparken onsdag og Rafael Benitez tok over på midlertidig basis. Nå tror Chelsea-spiss, Tony Cascarino at spanjolen ville hjelpe London-klubben med det de defensive problemene, ifølge talkSPORT.

Øvrig:
Eks-Barcelona-manager, Pep Guardiola har foreløpig en pause fra fotballen. Nå skal han ifølge Daily Mail vente til ut i 2013 - minst - før han tar en videre avgjørelse på hva spanjolen gjør.

Les også: VIF i dialog med Svennis
Les også: Joshua King kan få Mesterliga-debut for United

Over til en av de andre spanske gigantene, nemlig Real Madrid. Tidligere president for hovedstadsklubben forteller nå at han tror José Mourinho kommer til å forlate klubben etter denne sesongen, skriver Daily Mail.