Philippe Mexes (Foto: Geert Vanden Wijngaert, © GVW RC**LON**)
Philippe Mexes (Foto: Geert Vanden Wijngaert, © GVW RC**LON**)

Se Mexès’ vanvittige brassescoring

- Hvem er Zlatan? Philipe Mexès går utenpå Zlatan!

Anderlecht-Milan 1-3

Bilder med tillatelse fra Viasat

Milan dro til Belgia for møtet med Anderlecht, vel vitende om at en seier ville være godt nok for å ta seg videre fra gruppespillet.

Den italienske giganten sviktet heller ikke. Stephan El Shaarawy sendte «Rossoneri» i føringen på iskaldt vis tidlig i den andre omgangen. Men kvelden i Anderlecht blir nok husket best for kunstverket midtstopper Philippe Mexès hentet frem drøyt 20 minutter før full tid.

Les også: Zlatan avsluttet firemålsshow med brassespark fra 25 meter
Les også: Lagkameratene hyller Zlatan-oppvisningen: – Det var helt sykt å se på

For etter at vertenes Bram Nuytinck fikk rødt kort svingte Riccardo Montolivo det påfølgende frisparket inn i feltet. Det som skjedde i de påfølgende sekundene var ren magi.

Ved sekstenmeterstreken dempet Mexès ballen på brystet for han elegant brassesparket ballen i motsatt kryss. En eventyrlig scoring som resulterte i ellevill jubel i FotballXtra Europa-studioet.

– Hvem er Zlatan? Philipe Mexès går utenpå Zlatan! Det er det verste jeg har sett av et mål! Brasse fra 20 meter fra Mexéx! ropte en ekstatisk Kasper Wikestad.

Se det vanvittige målet og reaksjonene fra studio i videovinduet øverst på siden!

Zlatan Ibrahimovic vartet opp med en lignende scoring da Sverige knuste England tidligere i november. Se målet under (bilder fra Viasat):

679268

Anderlecht reduserte èn gang, men Alexandre Pato sikret 3-1-seier like før full tid. Dermed avanserer Milan sammen med Málaga til sluttspillet i Mesterligaen.

Er Mexès' brassespark finere enn Zlatans? Si din mening i kommentarfeltet under!