chelski
chelski

Chelsea-supporterne ønsker seg Ray Wilkins

Sparkingen av Roberto Di Matteo kom som en overraskelse. Nå ønsker supporterklubben seg noen som kjenner klubben.

– Jeg tror de fleste er uenige i avgjørelsen. Jeg blir sjokkert. Dette er ikke noe vi liker, sier lederen for Chelseas supporterklubb i Norge, Even Strete til tv2.no

Stetre er overrasket over at Roberto Di Matteo onsdag fikk sparken fra Chelsea. Og det kun fire måneder etter at han fikk en permanent kontrakt med guttene på Stamford Bridge.

Skuffet
Lederen synes det er merkelig at den populære italieneren sparkes på dette tidspunktet.

– Selvfølgelig en veldig trist kamp i går, men jeg synes laget har spilt bra fotball i høst. Abromovitsj har gjort utrolig mye bra for Chelsea, men jeg er skuffet over han i denne saken, sier Strete.

– Men vi skal ikke glemme alt det han har gjort for Chelsea. Vi var jo ikke en gullkandidat før han tok over, men det er ingen tvil om at kjemien med Abramovitsj spiller inn for hvem som får fortsette på Stamford Bridge, forteller han.

Les også: Roberto Di Matteo fikk sparken i Chelsea

Ønsker ikke Benitez
Supporterlederen har vanskelig for å si hvordan veien går videre for de blå nå. Rafael Benitez er blant annet linket sterkt til klubben.

– En eventuell ansettelse av Benitez tror jeg vil bli veldig upopulært. Han er jo en Liverpool-gutt. I tillegg har han ikke hatt kjemperesultater å vise til heller. Han vant jo CL-gull og er en dyktig manager, men jeg føler ikke at «Rafa» er det helt store, sier supporterlederen.

Før han fortsetter.

– Jeg likte Di Matteo. Han var en Chelsea-gutt. Hvis Chelsea skulle ansatt noen nå så håper jeg det blir Steve Clarke eller Ray Wilkins. Folk som kjenner klubben godt. Guardiola ville tatt med seg for store forventninger, sier Strete.

Førstkommende helg venter Manchester City på bortebane for Chelsea-mannskapet. Strete håper guttene kan ta tak i situasjonen.

– Vi får bare håpe at vi får samlet oss til helgen. Håper at spillerne kan blø litt for klubben. Det er de det til slutt henger på, sier han til tv2.no

Hvem ønsker du at skal ta over klubben? Ta diskusjonen i feltet under.