Raheem Sterling (Foto: Ian MacNicol/Afp)
Raheem Sterling (Foto: Ian MacNicol/Afp)

Liverpools Raheem Sterling (17) avhørt etter overfall på kvinne

Stjerneskuddet Raheem Sterling måtte møte på politihuset.

Englands og Liverpools stortalent Raheem Sterling er blitt avhørt av politiet i forbindelse med etterforskningen av et overfall på en kvinne i Liverpool, melder The Daily Mirror.

17-åringen, som fikk sin debut for England mot Sverige forrige uke, er imidlertid ikke blitt arrestert og politiet understreker at Sterling kun ble hentet inn til avhør som et ledd i etterforskningen av saken.

Etterforskningen av saken fortsetter og så langt har vi formelt sett ikke noen siktede i saken

– Merseyside politiet kan bekrefte at en 17-år gammel mann fra Woolton-området ble avhørt i forbindelse med en voldssak som fant sted 2. november, opplyser en talskvinne for politiet i Liverpool til The Daily Mirror.

– En 27 år gammel kvinne pådro seg lettere skader etter en voldshendelse i Liverpools 8. disktrikt. Etterforskningen av saken fortsetter og så langt har vi formelt sett ikke noen siktede i saken, fortsetter politiet i uttalelsen.

Sterling skal ha vært i avhør hos Merseyside-politiet 5. november, tre dager etter at den anmeldte voldsepisoden skal ha funnet sted.

Liverpool FC har så langt nektet å kommentere saken overfor britiske aviser.

Jamaica-fødte Sterling, som blir 18 år den 8. desember, er historiens femte yngste spiller som har fått sin debut på Englands A-landslag.

Det er ventet at kantspilleren i løpet av kort tid vil skrive under på en ny kontrakt med Liverpool som binder ham til Anfield-klubben i flere år fremover.