Petar Vukicevic ble i dag permittert fra jobben i Norges friidrettsforbund. Sprint og hekketreneren hevder eks-kona har manipulert e-postene om doping som Dagbladet avslørte i forrige uke. I mailene dukker det opp flere navn som knyttes til doping. Etter det TV 2 erfarer er en av dem Kamilla Brandt - Vukicevic sin nåværende kone.

Se reportasje over!

Hekkeløperen fra Tyrving, som var en av flere løpere i serberens stall, fikk etter mange års stabile resultater en enorm og plutselig fremgang i 2003 - og opplevd karrièrerens høydepunkt gjennom å bli Norgesmester ni år tilbake - etter flere år uten medalje.

Petars datter, da 16 år gamle Christina, var i ferd med å vokse seg stor som hekkeløper det året. Men hun nådde ikke opp mot Brandt som hadde de ti beste tidene i landet den sesongen.

– Kan du sjekke Christina Vukicevic ut av saken?

– Ja, det kan jeg meget trygt gjøre. Hun er ikke nevnt. Dette er mailer fra før hennes tid, sier friidrettspresident Svein Arne Hansen til TV 2.

Året etter var rollene snudd. Christina Vukicevic hadde samtlige på topp 10. Mens Camilla Brandts navn ikke dukket opp før nummer 11.