Ali Al Habsi. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Ali Al Habsi. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Arsenal og Liverpool jakter tidligere Lyn-keeper

Chelsea vil hente Guardiola for å lure Suárez til London. Sjekk søndagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Både Arsenal og Liverpool er klare til å forsterke i det kommende overgangsvinduet, og de to klubbene kan nå måtte kjempe mot hverandre om signaturen til Wigan-keeper Ali Al-Habsi. Sisteskansen fra Oman tilbrakte tre sesonger hos Lyn i Tippeligaen, og ifølge Daily Mirror vil Arsène Wenger forsterke på keeperplassen etter at Vito Mannone ikke har leverte varene i Wojciech Szczesny sitt fravær denne sesongen. Szczesny var likevel tilbake i Arsenal-målet i seieren over Tottenham lørdag, og Wenger vil hente Al-Habsi for å sikre at klubben har to burvoktere i verdensklasse. Al-Habsi skal ha en prislapp på drøyt 65 millioner kroner, men Wigan-manager Roberto Martínez skal ikke føle seg tvunget til å selge keeperen. Liverpool er også på jakt etter Al-Habsi, men manager Brendan Rodgers har også Swansea-keeper Michel Vorm i kikkerten.

Les også: VIF i dialog med Svennis
Les også: Silva og argentinerne sørget for City-målfest

Det er ikke bare spillerkjøp som står i tankene til Arsène Wenger før overgangvinduet i januar. Andrej Arsjavin har ikke fått mye tillit hos London-klubben etter at han returnerte fra lån hos Zenit, og nå skal Reading-eier Anton Zingarevich stå klar til å hente Arsjavin for å hindre nedrykk. Det skriver Daily Mirror. Arsjavins verdi skal ha sunket betraktelig de siste årene og en prislapp på drøyt 20 millioner kroner kan være nok til å hente russeren til London. Zenit skal også være interessert i hente Arsjavin, denne gangen på en permanent avtale.

Andrej Arsjavin - Arsenal (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Andrej Arsjavin - Arsenal (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Nicolas Anelka kan ende opp i Premier League igjen. Franskmannen, som for tiden spiller for Shanghai Shengua, er ønsket av Sam Allardyce i West Ham, og spissen sier at en overgang kunne vært interessant.

Ryktene rundt Radamel Falcao fortsetter med uforminsket styrke. Manchester City har flust med offensive spillere, men er likevel interessert i å hente Atlético Madrid-spissen til Ethiad. Det ser likevel ut til at det ikke blir en realitet, for Chelsea skal være favoritter til å hente Falcao til Premier League. Men Chelsea ser ikke bare på Falcao, for eier Roman Abramovitsj ønsker også å hente Liverpools storscorer Luis Suárez til Stamford Bridge. Et ledd i en mulig overgang skal være å hente Pep Guardiola som manager og dermed «trigge» en overgang for Suárez. Agenten til Suárez er nemlig broren til Guardiola, og Liverpool skal være redd for at den linken kan sende Suárez ut dørene på Anfield.

Les også: Se Luis Suarez' to mål mot Wigan

Luis Suarez etter superscoringen mot Newcastle. Onsdag møter han og lagkameratene Tottenham på fremmed gress. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Luis Suarez etter superscoringen mot Newcastle. Onsdag møter han og lagkameratene Tottenham på fremmed gress. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

City kan likevel komme tilbake i kampen om Falcao dersom spillere blir solgt. Mario Balotelli er jaktet av PSG, som uten hell forhørte seg om Balotelli etter sommerens EM-sluttspill. City-manager Roberto Mancini vil forsterke i angrepet i det kommende overgangvinduet, men har fått beskjed om at dersom det skal skje må det selges spillere. Dermed kan det ligge til rette for at Balotelli forsvinner ut døren til den regjerende seriemesteren.

Den store snakkisen på balløya for tiden er Crystal Palace-talentet Wilfried Zaha. 20-åringen har tiltrukket seg interesse fra flere storklubber, med Manchester United som favoritt til å signere angripere. Crystal Palace vil ha drøyt 200 millioner for Zaha.

Les også: Chelsea gikk på ny smell mot WBA

Ferguson skal fortsatt ha håp om å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford, men sjansene for det skal være små. Da er mulighetene større for å hente Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels og Bayer Leverkusen-angriper Lars Bender til Manchester. United skal være klare til å bruke drøyt 450 millioner kroner for å hente de to 23-åringene til England. Hummels signerte nylig en femårskontrakt med Dortmund, mens Bender har kontrakt med Leverkusen frem til 2017.

Les også: Vanvittig oppgjør på Emirates endte med kopi av forrige sesong

Øvrig:

Juventus har Didier Drogba i kikkerten. Den tidligere Chelsea-spilleren er for tiden i Shanghai Shenua, men Juventus vil hente spissen på lån når den kinesiske ligaen tar pause. Planen er at Drogba skal holde seg i form inn mot Afrikamesterskapet hos Chelsea, men nå vil altså Juventus nytte seg av spissen som også har tiltrukket seg låneinteresse av Chelsea og Marseille.

Drogba
Drogba