Dynamo Moskvas keeper Anton Sjunin ble skadd av fyrverkeri kastet fra tribunen i kampen mot Zenit St. Petersburg. Kampen ble stoppet. (Foto: SNTV/)
Dynamo Moskvas keeper Anton Sjunin ble skadd av fyrverkeri kastet fra tribunen i kampen mot Zenit St. Petersburg. Kampen ble stoppet. (Foto: SNTV/)

Keeper skadd og kamp stoppet etter fyrverkeri

Skandale i Dynamo Moskva mot Zenit St. Petersburg. Se video!

Oppgjøret i den russiske ligaen fikk en brå slutt etter 36 minutter.

Fyrverkeri kastet fra tribunen endte hos Dynamo-keeper Anton Sjunin og eksploderte. Keeperen tok seg til ansiktet og falt om.

- Jeg så ned og da eksploderte det i ansiktet på meg. Jeg har problemer med synet og hørselen. Jeg skal på sykehuset for undersøkelser, sa Sjunin på Dynamos Twitter-feed ifølge R-Sport.

Dynamos lege opplyste at Sjunin har fått skader på hornhinnen.

Se hendelsen i videovinduet øverst.

Dommeren diskuterte med begge lags trenere før han tok lagene av banen og kampen ble avbrutt. Dynamo ledet 1-0 etter scoring fra Vladimir Granat.

Etterpå eksploderte mer fyrverkeri på banen.

Sjef for Det russiske fotballforbundet, Sergeij Tsjeban sier at saken nå skal til disiplinærkomiteen. Resultatet av kampen skal også avgjøres av forbundet.

I september ble cupkampen mellom Dynamo og Torpedo avlyst på grunn av fyrverkeri som ble kastet på banen. Russiske myndigheter jobber for tiden med å få på plass et lovverk som skal få slutt på oppførselen til fotballpøblene.

Politiet melder at 53 Zenit-tilhengere ble pågrepet. Videoopptak skal satt myndighetene i stand til å identifisere personen som kastet knallperlen som skadet Sjunin.