På norske TV-skjermer kan du nå for tiden se Norsk Tippings nye Lotto-reklame.

I korte trekk handler reklamen om at fruen i huset er mindre fornøyd med mannens bidrag til husholdningen. Hun har derfor valgt å kommunisere til mannen sin via TV-skjermen for å nå frem med sine meninger.

TV 2 Sportens kommentator Øyvind Alsaker er den eneste som har replikker i reklamen, og var smigret da han ble spurt om å bidra.

– Dette var veldig artig å være med på. Jeg syntes idéen var god og har alltid synes at Lotto-reklamene har vært veldig morsomme.

Har du vært med på lignende oppdrag tidligere?

– Jeg har vært med i noen reklamer, men kun som kulisse. Eller bakgrunnsstøy om du vil. Her er jo stemmen min det bærende elementet, og det merkes på tilbakemeldingene at fokuset er annerledes.

Mannen i sofaen er for øvrig engelsk, røpet Alsaker på Twitter denne uken.

SE LOTTO-REKLAMEN I VIDEOVINDUET ØVERST

Mose brystene
TV 2-profilen snakker direkte til seerne i videoen. Han nevner at det er på tide å rydde av bordet, og å ta ut av oppvaskmaskinen, men også at kona ikke liker at han moser brystene hennes når han koser med dem.

Skulle du av og til ønske at du kunne snakke direkte til enkeltpersoner når du kommenterer kamper?

- He-he, i denne reklamen kjenner nok mange igjen situasjonen, men jeg har egentlig aldri tenkt over å gi personlige meldinger via skjermen. Nå som du har gitt meg idéen, skal jeg få tenkt ut noen meldinger - men det blir nok i min siste kamp som kommentator, sier vestlendingen smilende.

TIPP LOTTO HER!