åge1
åge1

Åge Sten Nilsen snakker ut om bruddet med kona

Ekteskapet med kona Randi tok slutt etter 12 år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske rockeartisten Åge Sten Nilsen, kjent fra bandet Wig Wam og TV-programmene «Singing Bee» og «Det store korslaget», ble singel for knappe to år siden etter at han og kona Randi Judith valgte å gå hver til sitt.

– Jeg er for rastløs

Åge og Randi møtte hverandre da begge jobbet ved en institusjon for funksjonshemmede på 1990-tallet. De giftet seg i 1999, og har to barn sammen. For to år siden flyttet de fra hverandre, og først nå kommenterer Åge bruddet med kona.

– Hun ønsket et mer avslappet voksenliv, men jeg var ikke der, jeg er for rastløs. Vi er gode venner, og driver fremdeles et firma sammen. Eksen er ei flott mor for sine to døtre, og jeg tror jeg er en god far, jeg også, sier han i et ferskt intervju med Vårt Land.

Les også: Åge Sten Nilsen langer ut mot journalist

– Hadde skjedd uansett

Artistlivet kan være hektisk og krevende, men Åge forteller at han ikke tror det var karrieren som førte dem fra hverandre.

– Jeg er den jeg er, og jeg tror det hadde skjedd uansett. Dessuten er det artistyrket jeg har og trives med. Jeg kunne nok hatt det bra som vernepleier også, det er dét jeg er utdannet som. Men jeg er veldig glad for at jeg fikk mulighet til å leve av hobbyen og talentet mitt, forteller han til avisen.

Men Åge har hatt nok å gjøre den siste tiden. Han har vært aktuell med både Queen-hyllesten «The Show must go on» og Michael Jackson-hyllesten «The thrill of Michael Jackson».

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å få en kommentar fra Åge Sten Nilsen tirsdag.

På operasjonsbordet

Da det tidligere denne måneden var Oslo-premiere på «The thrill of Michael Jackson» ved Edderkoppen i Oslo, kunne produsent Åge Sten Nilsen fortelle at han må sverge til operasjonsbordet for andre gang i høst. Tidligere i høst ble han nemlig operert for en meniskskade i kneet.

– Nå skal jeg operere dette kneet også. Menisken går nå man vrikker beina. Når man går i slike høye damesko og vrikker benet hundre ganger, så skjer det et eller annet med kneet. Men det er alt for publikum – jeg ofrer knærne for dere, sa Åge til «God kveld Norge».

Les mer: Åge Sten Nilsen må tilbake på operasjonsbordet