Silje Stang blir programleder for TV 2s nye realityserie hvor fire par skal pusse opp hver sin leilighet.
Silje Stang blir programleder for TV 2s nye realityserie hvor fire par skal pusse opp hver sin leilighet.

Silje Stang leder TV 2s nye oppussingsprogram

– Jeg har gått på mange oppussingssmeller, så jeg håper jeg lærer litt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SIlje Stang blir programleder for TV 2s nye realityserie hvor fire par flytter inn i hver sin leilighet i en firemannsbolig.

Parene får et oppussingsbudsjett og skal pusse opp leilighetene i sin stil. Til slutt selges leilighetene på det åpne markedet, og det paret som får mest for sin leilighet vinner mellomlegget og en premie.

Silje gleder seg stort til å gyve løs på sin nye programlederjobb.

– Jeg syns det høres kjempegøy ut. Jeg har pusset opp veldig mye i mitt liv og gått på mange smeller, så jeg håper jeg lærer litt av deltakerne som skal holde på. Jeg gleder meg, sier Silje Stang til TV2.no.

Meld deg på Norges vårens råeste oppussingsprogram her!

Søker deltakere

TV 2 sendte serien første gang i 2004 – den gang under navnet «Nr. 19», oppkalt etter husnummeret – hvor Katrine Moholt var programleder.

Det nye programmet skal sendes i 2013 og har ennå ikke fått noe navn.

For tiden er de på jakt etter deltakere til programmet, og Silje ramser ivrig opp om hvem hun vil skal melde seg på og hvilke kriterier som stilles.

– De som bør søke er alle kjærestepar og ektepar som ikke nødvendigvis har oppussingserfaring fra før, men som syns dette høres spennende ut. Dere trenger ikke å ha vært sammen så lenge, alt fra et halvt år til 40 år. Serien spilles inn i ti uker i Oslo-området, og opptakene blir gjort på kveldstid og i helger, så du kan ha full jobb ved siden av. Innspillingen starter rett etter nyttår, sier Silje Stang.

Vil du bli med? Meld deg på her!

Meld deg på her!