baas (Foto: Scanpix)
baas (Foto: Scanpix)

Anders Baasmo Christiansen singel igjen

Brudd for skuespillerparet.

Skuespillerparet Anders Baasmo Christiansen og Mariann Hole har gått fra hverandre etter fem år som kjærester og samboere, melder VG Nett tirsdag.

Bekrefter brudd

De to møttes da de spilte mot hverandre i Riksteaterets Hamlet i 2007.

Baasmo Christiansens manager, advokat Monica Heier Einerkjær i advokatfirmaet KPU, bekrefter bruddet.

– Jeg kan bekrefte brudd mellom Anders Baasmo Christiansen og Mariann Hole. Ut over det har jeg ingen kommentar, sier manageren i en e-post til «God kveld Norge».

Les også: Anders Baasmo Christiansen er lei kroppshysteriet

Suksessrike

Anders og Mariann har de siste årene gjort suksess på skuespillerfronten.

Anders har gjort seg bemerket med blant annet rollen som Benedict i TV 2-serien «Dag», han hadde en bærende rolle i storsatsingen «Kon-Tiki», er nå aktuell i rollen som kongen i oppsetningen av «Reisen til julestjernen», samt at han nylig fikk skryt av selveste Eric Idle for rollen i Monty Python-forestillingen «Spamalot» ved Folketeatret i høst.

– Den beste skuespilleren er han som spiller Sir Robin. Han spiller den teite fyren som er spilt av meg, men han gjør det veldig bra! Jeg digger han, men alle er utrolig sterke, sa Idle til «God kveld Norge».

Les mer: Monty Phyton-legenden skryter hemningsløst av Baasmo Christiansen

Mariann Hole på sin side vært ansatt ved Nationaltheatret fra 2008, hvor hun blant annet har medvirket i store oppsetninger «En folkefiende», «Romeo og Julie», «Vildanden» og «En midtsommernattsdrøm».