Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjetil Rekdal er oppgitt over at klubbledelsen i Aalesund ikke har tilbudt Enar Jääger (27) ny kontrakt. Aalesund-treneren ville tilby estlenderen ny kontrakt, men det ønsket ikke klubbledelsen.

Rekdal føler seg overkjørt.

– For to måneder siden var Enar inne på kontoret til Henrik og ble lovet et nytt kontraktsforslag. Jeg aner ikke hvorfor han ikke har fått det. Sport har vært veldig klar på at vi ønsker Enar med videre, men her har vi blitt overkjørt av klubbledelsen, sier Rekdal til Sunnmørsposten.

LES: Rekdal: – Forsøkte å svindle meg for 200 000 kroner
LES: Kjetil Rekdal: – Jeg vil bli landslagssjef for Norge

Han røper at samarbeidet med Henrik Hoff til tider kan være vanskelig.

– Det er på mange områder vi ikke er på bølgelengde. Som klubbdirektør styrer Henrik Hoff med sitt, og jeg med mitt. Det er mye vi er uenig i, men det er vel litt naturlig. Privat er det ingen problemer mellom oss, sier Rekdal.

Aalesund-treneren avslører at det slett ikke er første gang han føler seg overkjørt av AaFK-ledelsen. Rekdal er klar på at han har den nødvendige kompetansen til å vurdere hvilke spillere som bør være med videre i Aalesund. Han mener andre må vurdere om klubbledelsen har den samme kompetansen.

LES: Byttet ut av Rekdal 12 sekunder før pause: – Ikke sånn du bygger opp en spiller som kommer tilbake fra skade
LES: Se Rekdal skjelle ut geipende smågutter

Henrik Hoff ønsker ikke å helle mer bensin på bålet.

– Jeg ønsker ikke å kommentere dette. Dette tar vi internt, sier Hoff til avisen.

Jääger er inne i sin tredje Aalesund-periode. Han avslører at klubbledelsen ikke har tilbudt ham kontrakt. Nå vil han prøve lykken et annet sted.