torres
torres

Sjekk mandagens fotballrykter: – Chelsea villig til å bytte Torres mot Falcao

Og Arsenal vil hente Manchester City-spissen Edin Dzeko til Emirates. Sjekk mandagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Skal en tro CalcioMercato både håper og tror Barcelona at klubben klarer å sikre seg Manchester Uniteds stjernestopper Nemanja Vidic i januar. Den serbiske landslagsspilleren er for tiden ute med skade, og ventes først tilbake på banen etter jul. Det hindrer imidlertid ikke Barcelonas trener Tito Vilanova i å beordre et bud på Vidic. Spørsmålet er om Sir Alex Ferguson vil selge sin beste forsvarsspiller. Hvor mye Barcelona er villig til å by for Vidic er foreløpig ikke kjent.

Nemanja Vidic mot Basel i desember 2011 (Foto: VALERIANO DI DOMENICO/Afp)
Nemanja Vidic mot Basel i desember 2011 (Foto: VALERIANO DI DOMENICO/Afp)

Arsenal planlegger et bud på Lyons franske landslagsspiller Yoann Gourcuff i januar. Arsene Wenger har i lang tid vært en stor beundrer av 26-åringen, skriver Metro.co.uk.

Yoann Gourcuff - Lyon (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)
Yoann Gourcuff - Lyon (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)

Samtidig vurderer Arsene Wenger å tilby Manchester City Theo Walcott pluss penger for å sikre seg Edin Dzekos underskrift på Emirates Stadium i januar, hevder ryktenettstedet Caughtoffside.com. Dzeko er for øyeblikket Manchester Citys toppscorer, til tross for at han kun har startet tre av ti kamper denne sesongen.

Edin Dzeko (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)
Edin Dzeko (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)

Fulham og Southampton planlegger begge et bud på rundt 20 millioner kroner for Millwalls 24 år gamle midtbanespiller Liam Trotter. Trotter har scoret seks ligamål hittil denne sesongen og Saints-sjef Nigel Adkins skal lenge ha hatt midtbanespilleren på ønskelisten.

Romelu Lukakus bror Jordan sier at han vil vente med å takke ja til et tilbud fra en Premier League-klubb. 18-åringen blir sett på som et av Anderlechts største talenter og har i lang tid blitt fulgt av en rekke Premier League-klubber - inkludert Chelsea og QPR, skriver TalkSPORT.com.

Tottenham vil forsøke seg på å hente Bayern München-backen Rafinha på lån i januar. 27-åringen har kun fått med seg ni minutters førstelagsfotball denne sesongen og det er ventet at Bayern München vil gå med på å låne ut spilleren. Rafinha ble hentet til Bayern München fra italienske Genoa sommeren 2011.

Rafinha og Franck Ribery (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
Rafinha og Franck Ribery (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Brasilianske Corinthians har gjort det klart overfor Chelsea at klubben IKKE er villig til å selge sin stjernespiller Paulinho. 24-åringen er i tillegg til Chelsea også ønsket av Inter Milan, melder TalkSPORT.com.

Chelsea skal også ha tatt kontakt med Atletico Madrid for å forhøre seg om prislappen på superspissen Radamel Falcao. Atletico Madrid skal ha svart London-klubben med at de ønsker seg Fernando Torres i bytte pluss penger for å gi slipp på Falcao. Det er et krav Chelsea vurderer å gå med på, siden Torres selv skal ha hjemlengsel til Spania, hevder TeamTalk.com.

TIL CHELSEA ELLER CITY? Radamel Falcao. (Foto: DANI POZO/Afp)
TIL CHELSEA ELLER CITY? Radamel Falcao. (Foto: DANI POZO/Afp)

LES OGSÅ: Demba Ba med volleymagi og handsscoring

Øvrig:

Roma-spilleren Miralem Pjanic sier i et intervju at han er smigret av interessen fra Manchester City, Spurs og Arsenal - og svært gjerne ser for seg en overgang til Premier League, skriver SportSport.

Samtidig vil Juventus forsøke å kapre angriperen Pablo Daniel Osvaldo fra serie A-rival Roma. Torino-klubben planlegger et bud på spissen i januar.

Pablo Daniel Osvaldo (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)
Pablo Daniel Osvaldo (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)

Regjerende Bundesliga-mester Borussia Dortmund vil forsøke seg med et bud på Bayer Leverkusens Andre Schurrle i januar, skriver tyske medier.

André-Schurrle
André-Schurrle

Real Madrid vil komme med et bud på omlag 220 mill. kroner for Romas midtbanespiller Daniele De Rossi i januar. Det skriver Corriere dello Sport.

Daniele De Rossi (Foto: Andrew Medichini/Ap)
Daniele De Rossi (Foto: Andrew Medichini/Ap)

La Liga-rival Barcelona på sin side ønsker å sikre seg Porto-stjernen Jackson Martínez. Angriperen, som er landslagsspiller for Colombia, har scoret åtte mål hittil denne sesongen og har en ukjøpsklausul på 330 mill. kroner, skriver Fichajes.net.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene