MARIA BONNEVIE brøt sammen under filminnspilling.
MARIA BONNEVIE brøt sammen under filminnspilling.

Maria Bonnevie om utroskapen til Mikael Persbrandt: – Det var et sjokk

– Samlivet vårt var til tider turbulent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samme dag som nyheten sprakk om at Mikael Persbrandt ventet barn med en annen kvinne, spilte Maria Bonnevie mot samboeren sin på Dramaten.

persbrandt

– Det kostet meg mye, men jeg vet ikke om det hadde blitt lettere om jeg hadde blitt hjemme, sier Maria Bonnevie til Dagbladet Magasinet.

Mamma for første gang

Skuespilleren er i dag samboer med Fredrik Skavlan, og paret fikk nettopp en datter sammen.

skavlan til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

Men for syv år siden var Maria fortsatt sammen med den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt. Paret var samboere og tilsynelatende lykkelige, nyheten om at Mikael ventet barn med den mye yngre Sanna Lundell slo derfor ned som en bombe.

Turbulent

– Samlivet vårt var til tider turbulent. Samtidig var det en sånn utenfor kroppen-opplevelse. Helt absurd, forteller Bonnevie videre.

Les også: Skavlan: – Maria er nådeløs

Bonnevie og Persbrandt fortsatte å spille mot hverandre på Dramaten, og det tok tid før Maria tok innover seg hva som virkelig hadde skjedd.

Sorgreaksjon

– Adrenalinet får deg til å være utrolig sterk i ganske lang tid. Slik er det med sjokkopplevelser, for dette var jo et sjokk. Så reaksjonen kom først da jeg begynte å slappe av, røper hun til Dagbladet Magasinet.

Bonnevie har vært sammen med Fredrik Skavlan siden 2006, og hun har flere ganger uttalt at hun ønsker seg barn sammen med Fredrik.

– Jeg håper det vil skje, det hadde vært fantastisk. Vi får se hvordan det blir, sa hun til det svenske magasinet Femina i fjor.

Ville bli pappa igjen

Skavlan selv har også uttalt seg om det å bli pappa igjen.

Les også: Skavlan: – Jeg tåler å bli kalt sexist og psykopat.

Dette sa han i fjor, på spørsmål fra Expressen om barn:

– Jeg tror hun funderer på det her, men det er vanskelig å bestemme når. I min alder bruker man livet sitt til og gjøre det enda mer komfortabelt. Man skal spille mye golf, drikke dyre viner og reise overalt. Da synes jeg heller det er bedre å bli pappa igjen, sa han.