Vil du reise til New York for å møte One Direction?, spurte Senkveld sine seere om for to uker siden. Mer enn 1000 stykker har sendt inn videobidrag til konkurransen siden da.

Følg Senkveld på Facebook og Twitter

Også ordførere har bidratt: Se klippet her

Gjennomført vinnervideo

Konkurransen gikk ut på å få flest mulig mennesker til å si «I love One Direction» på en morsom og kreativ måte. Vinnerbidraget gjorde begge disse tingene, og hadde lagt svært mye arbeid i både figurer, dubbing, klipp, og de hadde i tillegg laget et eget pappfly som de i videoen flyr til New York med. På toppen av dette hadde de en tydelig historie gjennom det hele.

Victoria Heskestad og Jina Soltanpanah er vinnerne, og de drar til New York for å møte og se One Direction den 3. desember!

Brøt sammen av glede

Nils-Ingar Aadne fra Senkveld dro hjem til Victoria for å overraske henne. I forkant hadde moren sendt henne opp på rommet for å rydde. Da Nilsi dukker opp på pikeværelset bryter Victoria sammen i gledestårer.

Løp ut i sokkelesten

Sammen drar Nilsi og Victoria til Jina for å fortelle henne at de har vunnet. Da Jina ser Nils-Ingar og Victoria bryter også hun ut i gråt, og løper ut på den snødekte gårdsplassen i bare sokkene for å feire med venninnen.

Her er vinnervideoen: (Saken fortsetter under videoen)

Se Victoria og Jinas reaksjon i klippet øverst i saken.

Flere vinnere!

Det er ikke bare Victoria og Jina som har vunnet. Siden nivået på de innsendte videoene var så høyt, har Senkveld skaffet ti finalister en ekstra overraskelse: De får to billetter hver til One Direction-konserten i Oslo mai 2013*. I tillegg får ti stykker hver sin superfanpakke.

Thomas, Harald og Senkveldredaksjonen vil takke alle som sendte inn bidrag. Det ble lagt enormt mye arbeid i å se igjennom og vurdere hver enkelt video, og det var svært vanskelig å plukke ut noen få som skulle premieres.

Under kan du se de ti videoene som stikker av med billetter til One Direction-konserten i Norge. Helt nederst i saken får du vite om du er en av de som har vunnet superfanpakken.

*Premien inkluderer billetter til One Directions konsert på Telenor Arena, 7.mai 2013. Premien inkluderer ikke kostnader forbundet med reise, kost eller losji. Vinnere under 18 må ha foreldresamtykke for å akseptere gevinsten. Vinnere under 18 år bør følges av en voksen. Dersom begge billettene skal benyttes av personer under 18 år, er dette på eget ansvar. Vinnerne vil bli kontaktet på de telefonnumrene som ble oppgitt da de registrerte seg til konkurransen.

Helene fra Oslo

Massevis av moro fra P3-aksjonen og vannsklier til Ylvis-bandet og Idol-Jenny. Flott samling Directioners fra hele verden også!

Wenche fra HonningsvågEn godt gjennomført video med herlige bilder fra det nord-norske landskapet, massevis av fans fra hele verden som sier «I Love One Direction». Og ikke minst en herlig kreativ vri med gåturen fra Honningsvåg til Nordkapp.

Sara fra Borgenhaugen

Fantastisk kreativt bidrag, med en nydelig kjærlighetshistorie i sentrum. Fint og gjennomført.

Vilde fra Indre Arna

Egenkomponerte sanger slår alltid an og kombinert med et skikkelig festlig riverdance-innslag ble vi virkelig sjarmert av disse jentene. Også lurt å gå fra dør til dør!

Karoline fra Søgne

Utrolig morsom vri med foreldre og besteforeldre som også er directioners. Samt et stort pluss for å få med «hele» Sør Arena.

Sebastian fra Lillestrøm

Kreativ og morsom historie om hvordan et vennskap kan bli satt på prøve av kjærligheten man har for 1D. I tillegg ble vi veldig imponerte av at de har greid å få «God Morgen Norge» med på laget.

Mina fra Skarnes

Morsom vri med fokus på hvordan interessen for One Direction har spredd seg i rekordfart. Her er det gjort mye ut av det lille stedet hun kommer fra!

Elise fra Langesund

En rørende video som både løser oppgaven og viser virkelig søskenkjærlighet.

Bertine fra Oslo

Orignaliteten imponerte oss her. Innmari god idé å få en rekke venner til å synge ordene til «One Thing», og veldig god klippejobb. Denne koste vi oss med.

Karoline fra Haugesund

Herlig grøsservri med Direction infection. Denne oser av kreativitet og er veldig godt gjennomført.

Vinnere av superfan-pakke

Disse vant superfan-pakken som inneholder Deluxe-versjonen av det nye albumet «Take Me Home», CD-single med «Live While We're Young», og DVDen «Up All Night - the Live Tour»!

Hannah Bernstein

Tiril Solbakken

Emma-Johanne Holme

Frida Jagdum

Ida Kristine Ulmark

Frida Malene Bergseth

Synnøve Roppestad

Sofie Palmstrøm

Marianne Rye

Benedicte Stigen Nielsen

Alle vinnerne vil bli kontaktet i løpet av de nærmeste dagene.