Superstjernen Rihanna har solgt 37 millioner album, topper hitlister verden over, og er i dag verdens største og bestselgende popstjerne. Denne måneden lanserer hun albumet «Unapologetic», som er hennes syvende album på sju år. Derfor drar hun 14. november ut på miniturnéen «777 tour» hvor hun skal holde 7 konserter på 7 dager i - ja nettopp: 7 land. Deler av denne turen kan du bli med på!

Følg Senkveld på Facebook og Twitter

Bli med på flyreise og konserter

Senkveld lanserer nå en konkurranse hvor vinneren får være med på deler av turnéen, ombord i Rihannas chartrede Boeing 777-fly. Hvis du vinner får du mingle med superstjernen og folk fra i alt 82 nasjoner, mens dere reiser fra storby til storby. Hver dag du er med får du også delta på de svært eksklusive konsertene hun holder.

Her er konkurransen

Hva ville du spurt Rihanna om hvis du møtte henne? I skjemaet nederst på siden kan du sende inn ditt spørsmål til henne, og den som vinner får mulighet til å stille henne spørsmålet ansikt til ansikt. Vi kommer til å trekke ut noen spørsmål som går videre til en finale, men har ingen kriterier. Her er det bare å bruke fantasien!

Aldersgrensen for å delta i konkurransen er 18 år, og det er bare én billett.

Konkurransen er nå stengt. Finalistene finner du her.