united bil Untitled 2
united bil Untitled 2

United-fan tapte veddemål - må kjøre i Manchester City-bil: – Håper jeg blir påkjørt

Manchester United-fan Svenn Arne Hansen tapte et veddemål, og må nå kjøre rundt i en Manchester City-bil denne sesongen.

Se hele den nye episoden av FC Football på tv2sumo.no.

På et bilverksted på Nesodden i Akershus jobber Svenn Arne Hansen og Gaute Lund. Gaute er Manchester City-fan, mens Svenn Arne holder med de røde i byen. Da Manchester City slo United 6-1 i begynnelsen av forrige sesong, fant de ut at de måtte vedde om hvem som kom til å vinne serien. Hvis et av Manchester-lagene vant serien, måtte den tapende parten kjøre rundt i en bil dekorert i rivalens farger.

– Håper jeg blir påkjørt
Da sesongen var over, og Manchester City stod igjen som seriemestere, tok det ikke lang tid før en Manchester City-bil var ferdig lakkert av Gaute Lund. Svenn Arne Hansen måtte finne seg i å kjøre i Manchester City-bilen hver eneste dag, til og fra jobb og rundt omkring for å hente deler når han er på jobb.

Han forsøkte en liten stund å låne bort bilen til sønnen sin i Oslo, men har siden blitt ilagt en ekstrastraff av Gaute, for den tiden han prøvde å snike seg unna. Men han har i hvert fall lagt inn en søknad om å få sote vinduene, så han slipper at noen ser at det er han som kjører bilen.

– Selvfølgelig så angrer man jo inn i granskauen. Men jeg håper jeg blir påkjørt da, ler Svenn Arne.

Tatovering neste
Selv om det er en litt vond sesong for han, så er han med på et nytt veddemål denne sesongen. Kollegaene har foreløpig ikke blitt enige om straffen, men foreløpig ligger det at taperen må turen til et tatoveringsstudio.

– Vi heller vel mot at det blir en tatovering, en klubblogo på overarmen, sier Gaute.

Og hvis det skulle være noe tvil, så snakker de selvsagt om å tatovere klubblogoen til rivalen.

Se hele programmet
FC Football besøker også den lille byen Darwen, og får se pubrommet hvor tidenes første proffkontrakt ble signert, da Darwen brøt alle regler og signerte skotten Fergie Suter i 1879.

I Premier League er de blitt spilt en ny serierunde, og vi ser som vanlig på barnevenner, denne gang en fyr som stirrer dypt og lenge inn i kamera, og en som prøver å dra et triks på John O’Shea, i tillegg til kvinner som nærmest sikler på Juan Matas rompe.

Det blir en dårlig feiring fra League Two, en Messi-lookalike i en årbok på en folkehøgskole og et oppgjør med TV 2-kommentator Kasper Wikestads fortid i Hotel Cæsar.

Se hele den nye episoden av FC Football på tv2sumo.no.