Nytt Zlatan-mål i mesterligaen

PSG med 2-0-seier borte mot Dinamo Zagreb.

Zlatan Ibrahimovic (Foto: HRVOJE POLAN/Afp)

Dinamo Zagreb-PSG 0-2:

Zlatan Ibrahimovics målteft er i ferd med å føre Paris-Saint Germain videre i mesterligaen. Onsdag scoret han på ny da Dinamo Zagreb ble slått 2-0 i Kroatia.

Rett før halvtimen var spilt på Maksimir stadion var svensken frampå med sitt femte mål på seks kamper i mesterligaen. Før det ble pause scoret Jeremy Menez og doblet ledelsen. Dermed befestet PSG sin plass som nummer to i gruppe A. Laget har seks poeng.

Mesterligaen i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk

Portugisiske Porto vant 3-2 hjemme over Dinamo Kiev og topper gruppen etter tre strake seirer og ni poeng. Dinamo Kiev har én seier og tre poeng, mens Dinamo Zagreb virker et nummer for små med 0-6 i sekken og null poeng etter tre spilte kamper. I alt har klubben nå tapt ni mesterligakamper på rad.

Jackson Martinez ble kampens mann med to scoringer da Porto vant over sin ukrainske motstander. 3-2-scoringen hans kom 12 minutter før full tid, rett etter at Dinamo Kiev hadde utlignet. (©NTB)