TV 2-programmet «Golden Goal» hadde stor suksess med sitt hysteriske elektrosjokkstunt der programlederne Johan Golden og Henrik Elvestad ga tidligere fotballstjerner elektriske støt.

Nå har programledermakkerne børstet støv av elektrosjokkbåndene og i denne ukas sending er de klare med mer elektrosjokk-moro.

– Dette er har jeg savnet. Det var helt nydelig å være på plass bak støt-kontrollene igjen, sier programleder Johan Golden.

Tidligere fotballproffer er byttet ut med Larviks håndballstjerner, og målet er å bryte Larviks suverene seiersrekke. Norges desidert beste håndballklubb har nemlig ikke tapt en eneste seriekamp siden 18.april 2001.

Les også: Alstad om marerittstatistikken: – Slik skal vi slå Larvik

– Det er jo ganske vanvittig, og ikke minst utrolig irriterende for de andre lagene som vet de må kjempe om sølvmedaljen. Så dette bestemte vi oss for å gjøre noe med, sier Golden.

elektrograb_lagbilde (Foto: Golden Goal)

Tøffere enn fotballgutta
Håndballstjerner som Gro Hammerseng, Karoline Dyhre Breivang, Isabel Blanco og Linn Kristin Riegelhuth ble utstyrt med elektrosjokkbånd rundt skuddarm og lår, og fikk et smertefullt handikap i kampen mot Tertnes.

– Jeg vil ikke avsløre resultatet, men kan si såpass som at jeg er veldig fornøyd med kampen, humrer Golden.

Flere av spillerne fikk tydelig kjenne på støtene, mens enkelte ikke lot seg nevneverdig plage av støtene fra programleder-duoen.

– jeg må si at smerteterskelen var høyere her enn den var i innslaget med fotballgutta, erkjenner Golden som særlig lot seg imponere av Gro Hammerseng.

Den tidligere landslagskapteinen gjorde comeback for Larvik for en drøy måned siden etter fødselen av sønnen Mio. Og det spørs om ikke fødselen var mer smertefull enn støtene fra sidelinja.

– Hun må være laget av stein. Hun ga fødselen æren for det, kommenterer Golden.

- Håndballens Fjørtoft
En som derimot fikk kjørt seg hardt i den 2x10 minutter lange kampen var Linn Kristin Riegelhuth. I forkant av kampen hadde Larvik-spillerne heftige diskusjoner om hvem som kom til å bli lagets Fjørtoft og sikter til at tidligere fotballproff Jan Åge Fjørtoft utmerket seg som den største pingla under elektrosjokkfotball-stuntet.

– Riegelhuth viste seg som meget strømførende. Det er ingen tvil om at hun er håndballens Jan Åge Fjørtoft, humrer Golden.

Se en smakebit på den hysteriske elektrosjokkkampen mellom Larvik og Ternes i videovinduet ovenfor.

Hele kampen ser du på Golden Goal førstkommende fredag på TV 2 kl 23.20.