davy_2
davy_2

Elyounoussi vil bli matchvinner mot Kypros: – Drømmer om det hver natt

Men teknikeren viste en heller ufokusert side da TV 2 Sporten forsøkte å få intervju.

Larnaca/Bergen (TV 2 Sporten): Tarik Elyounoussi har hatt mye stang ut - bokstavelig talt - for både landslaget og Rosenborg den siste tiden.

I tirsdagens viktige VM-kvalikkamp mot Kypros håper og tror 24-åringen at det endelig løsner. For Elyounoussi har en følelse av at han vil bli Norges matchvinner.

– Ja, jeg føler det ligger i luften nå. Jeg drømmer om det hver natt, sier han med et stort glis til tv2.no.

Les også: Syk Hauger sto over trening

– Har vært uheldig
Men ikke alle har troen på Elyounoussi. TV 2s fotballekspert Mini uttalte til sveitsiske medier tidligere i uken at supervingen var ufarlig for tiden med bare én scoring på ti kamper for Rosenborg.

Elyounoussi gir den munnrappe nordlendingen litt rett.

– Jeg bryr meg ikke om hva andre sier. Men han har et poeng i det at det har vært lite mål i Rosenborg. Jeg har vært ganske uheldig og har hatt mye stang ut. Det har kommet inn på landslaget også. Jeg hadde skudd i tverrliggeren mot Slovenia og mot Sveits så traff jeg stolpen. Men alle gode ting er tre. Jeg håper det kommer mot Kypros, sier Elyounoussi.

Les også: Drillo: – Sveits og Island ligger best an
Les også: Kypros mangler flere sentrale spillere

– Jeg lekte Daniel
Den marokkanskfødte teknikeren viste for øvrig en heller ufokusert side før søndagens interju. Elyounoussi sto med ryggen til og TV 2 Sportens reporter måtte prikke ham på ryggen i flere sekunder før det kom en reaksjon.

Elyounoussi unnskyldte seg med at han bare prøvde å kopiere en lagkamerat som er kjent for avslappete holdning.

– Jeg prøvde bare å leke Daniel (Braaten). Jeg skulle bare hatt hodetelefonene på og latet som ingenting, sier han og ler.