zlatan ibrahimovic 1 (Foto: Skjermdump: TV 4)
zlatan ibrahimovic 1 (Foto: Skjermdump: TV 4)

Zlatan ga shortsen sin til ballgutt (12): – Jeg sa «shirt», men han trodde nok jeg sa «shorts»

Men Torur Rasmussen klagde ikke av den grunn.

Sverige var i kjempetrøbbel mot Færøyene. Miniputtene tok ledelsen 1-0 i andre omgang, mens svenskene klarte å unngå ydmykelsen ved å snu til en 2-1-seier.

Matchvinner var selvsagt Zlatan Ibrahimovic, og Sverige kunne juble.

Etter kampen ventet noen bisarre sekunder. For midt ute på banen dro Zlatan av seg shortsen sin og ga den til en færøysk ballgutt, før han vandret inn i garderoben kun iført undertøyet.

Les også: Her redder Zlatan Sverige fra total ydmykelse

Spurte etter trøyen
Men det var egentlig ikke shortsen Torur Rasmussen (12) spurte etter.

– Nei, jeg spurte etter trøyen, «shirt», men han hørte nok feil og trodde jeg mente shorts, sier ballgutten til Aftonbladet.

Uten at han klagde av den grunn.

– Dette er den største dagen i mitt liv. Zlatan er mitt store idol, sier 12-åringen, som ikke helt har bestemt seg for hva han skal gjøre med shortsen.

– Vet ikke, henge den opp på veggen kanskje, sier Torur.

Les også: Se Pedros hat trick-show for Spania
Les også: Se Messis dobbel mot Uruguay

Slaktes av færøysk kaptein
Men ikke alle på Færøyene var like imponert over Ibrahimovic. Svenskene skal ha mente at den færøyske kapteinen Frodi Benjaminsen falt lett i en duell. På vei inn til garderoben i pausen skal Zlatan ha tatt tak i Benjaminsen, som skal ha svart med å knuffe svensken.

– Zlatan ga meg en albue like før pause. På vei av banen spurte jeg hva han drev med. Akkurat da vi kom inn i bygningen tok han tak i meg, sier den færøyske kapteinen ifølge Aftonbladet.

– Han snakket nedlatende om vårt lag og meg. Det var ingen fine ting han sa til meg på vei av banen. Han pratet om hvor han spilte og hvor mye han tjente. Så barnslig, sier Bejaminsen.