kjendiser
kjendiser

Disse kjendisene vil gifte menn være utro med

– Det er jo smigrende, men det er kanskje litt spesielt, sier Dorthe Skappel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ny undersøkelse utført av den såkalte utroskapsnettsiden Victoria Milan avslører nå hvilke norske kjendiser som ville fått norske menn og kvinner til å ha en affære bak partnerens rygg.

Alle de medvirkende i undersøkelsen er gift eller lever i et fast forhold, og kjendisene som topper listen over hvilken kvinnelig og mannlig kjendis de spurte helst ville vært utro med kommer kanskje ikke som en stor overraskelse.

Les også: Derfor var Ronan Keating utro mot kona

Troner på topp

Tone Damli troner på topp over hvilken kjendis gifte menn helst vil krype til køys med, mens de fleste kvinnelige ville ha sveket partneren sin for «Nytt på nytt»-programleder Jon Almaas.

Les også: Toralv Maurstad innrømmer utroskap med Liv Ullmann

Kongelig utroskap

Kanskje mer overraskende er det at nordmenn ser ut til å ville være utro med flere medlemmer av den norske kongefamilien.

jon (Foto: Tor Gunnar Berland, © ps)

Kronprinsesse Mette-Marit kommer på fjerdeplass når VictoriaMilans mannlige medlemmer får fantasere fritt om hvem de ville vært utro med.

De kvinnelige medlemmene ville ikke hatt noe imot å gå bak ryggen på sine ektemenn med Ari Behn eller Kronprins Haakon, som kommer på henholdsvis andre- og fjerdeplass.

Les også: Gift countrystjerne bekrefter utroskap med «Idol»-deltaker

Spesielt

«God kveld Norges» Dorthe Skappel befinner seg på femteplass over hvilken kjendis norske menn i fast forhold ville vært utro med.

– Det er jo smigrende, men det er kanskje litt spesielt at det finnes en nettside som oppfordrer folk til å være utro, sier Dorthe.

Les også: Avslører løgnene rundt utroskapen

Onkel og niese

Også familien Skavlan vekker forbudte lyster hos den norske befolkningen. Fredrik finnes på plass nummer sju på topp ti-listen over de norske kjendisene Victoria Milans kvinnelige medlemmer vil ha en affære med, og niesen Jenny havner på plass nummer seks.

Et panel bestående av 3000 av Victoria Milans medlemmer, halvparten menn og halvparten kvinner, har stemt frem topp 10-listen, som ser slik ut:

johaug (Foto: Mona Ranum, © ps)

Kvinner:

1. Tone Damli Aaberge

2. Therese Johaug

3. Katrine Moholt

4. Kronprinsesse Mette-Marit

5. Dorthe Skappel

6. Jenny Skavlan

7. Triana Iglesias

8. Siv Jensen

9. Marit Bjørgen

10. Lene Nystrøm

rønnis

Menn:

1. Jon Almaas

2. Ari Behn

3. Thomas Giertsen

4. Thomas Numme

5. Kronprins Haakon

6. Harald Rønneberg

7. Fredrik Skavlan

8. Jens Stoltenberg

9. John Carew

10. Jan Fredrik Karlsen

Les også: Utro med gift Snøhvit-regissør