Joar Farmen
Joar Farmen

Farmen-Joar: – Jeg er ikke en person man tuller med

Ikke redd for å vise muskler på «Farmen».

Joar Søhoel (28) fra Sogndal er én av de 14 spente deltakerne som i kveldens «Farmen»-premiere inntar gården Landmark ved elva Begna i Valdres.

Tåler ikke tull

Joar er spent på hva slags mennesker han må leve med i opptil flere uker, og han har en klar beskrivelse på hva slags mennesker han ikke kommer til å ha en lystig tone med.

– Jeg kommer veldig dårlig overens med personer som begynner å rakke ned på andre for at det skal bedre sin egen posisjon, og personer som er «verdensmestere» og ikke lar andre slippe til. Dersom det er noe jeg føler at jeg har kontroll på, kan jeg bli ganske fast i baken hvis noen andre begynner å blande seg inn, sier han til tv2.no.

«Farmen»-deltaker Joar Søhoel tror løsningen for å komme seg til finalen er å bli godt likt og ikke rakke ned på altfor mange personer.
«Farmen»-deltaker Joar Søhoel tror løsningen for å komme seg til finalen er å bli godt likt og ikke rakke ned på altfor mange personer.

Joar forteller videre at han ser på seg selv som en positiv person som lett blir glad i andre mennesker, men han er ikke redd for å vise muskler hvis han føler det blir nødvendig.

– Dersom de kommer og bare provoserer, vil jeg gjøre det jeg kan for å sette dem på plass. Jeg er ikke en person man tuller med.

Les også: Derfor blir «Farmen»-annerledes

Ingen vinnertaktikk

Flere av deltakerne har utarbeidet en taktikk som skal lede dem helt til finalen, men Joar har ikke rukket å tenke så langt ennå.

– Hvordan jeg skal vinne «Farmen» er vanskelig å si. Jeg får heller komme inn og bli kjent med de forskjellige personene, så får jeg heller legge taktikken da. Løsningen for å komme seg til finalen er å bli godt likt og ikke rakke ned på altfor mange personer. Men å vinne er ikke så viktig å vinne for meg, men jeg blir skuffet hvis jeg ryker ut tidlig, sier han.

Les også: – Du lyver og snakker dritt rett i trynet på meg!

– Gjør som jeg vil

Joar er utdannet kokk og driver sin egen restaurant. Han håper disse egenskapene vil fremme hans posisjon i «Farmen».

– Jeg håper at det kan bidra til trivselen der inne.

Han innrømmer samtidig at han kanskje ikke er den enkleste personen å samarbeide med.

– Jeg er en person som liker å gjøre som jeg selv vil. Det er en av grunnene til at jeg startet som selvstendig næringsdrivende, sier Joar Søhoel.

Les også: Gaute lover tøffere «Farmen»-jenter

Sesongpremieren av «Farmen» ser du på TV 2 i kveld klokken 21.40!