Rapperen A-Lee har markert seg som en hitmaskin de siste par årene, med låter som «The One», «Hear the Crowd» og «Feelgood».

I 2011 var den mest spilte norske artisten på radio i Norge, ifølge GRAMO.

Nå er han aktuell med nytt album og som deltaker i TV 2-serien «Cover Me», hvor han møter Thorild Sivertsen fra 80-tallstrioen Tomboy.

– Det var utrolig moro å være med på «Cover Me». Jeg husker at jeg først var veldig nervøs da jeg skulle møte Torhild og høre hvilken låt jeg skulle covre. Det var en stor lettelse når jeg hørte «People Get Moving». Da tenkte jeg: Dette her kommer jo til å gå så det suser! sier han til tv2.no om programmet som sendes førstkommende lørdag klokken 22.50.

Ny musikkvideo

I musikkvideoen til den nye låta «Over You» – som har premiere på tv2.no – har A-Lee fått med seg den nederlandske toppmodell Sylvia Geersen, som kom på andreplass i første sesongen av nederlandske «Top Model». Hun var også det internasjonale ansiktet til kosmetikkmerket Laura Mercier og modell for klesmerket Guess i USA.

A-Lee er stolt over teamet bak både låta og videoen, som du kan se øverst i denne artikkelen.

– Sangen «Over You» er produsert av Martin K som er signert til StarRoc, plateselskapet til Jay-Z & Stargate, og musikkvideon er regissert av Joon Brandt som blant annet regisserte Tone Damli og Eric Sades «Imagine», sier han.