Gaute og Andreas (Foto: TV 2)
Gaute og Andreas (Foto: TV 2)

«Farmen»-Gaute: – Mange vil nok synes at Andreas har mosegrodde meninger

«Farmen»-deltaker med kontroversielle utsagn.

En av årets «Farmen»-deltakere er Andreas Nørstrud (28) fra Tuddal.

Han markerer seg raskt som en deltaker med sterke og nokså omdiskuterte meninger.

Les også: Dette er årets «Farmen»-deltakere

Vil skille mann og kvinne

I videoen under ser du hvordan Andreas reagerer når han tar en rundtur på «Farmen»-gården.

– Det er koselig og allright å spise sammen og sånn – det er sosialt. Men det å sove på samme rom som jenter eller kvinner, det er ikke noe for meg, sier Andreas i TV-programmet.

– At en mann og kvinne som ikke kjenner hverandre skal sove i samme seng her på «Farmen» sømmer seg ikke. Det er greit å ha noen grenser og at man har rammer der man føler seg trygge.

– Hvordan greier du å sove med ei dame ved siden av deg? Vi er jo mannfolk i vår beste alder. Her kommer det damer som er en godtepose som du ikke kan smake på, sier Andreas til en av de mannlige deltakerne når det blir snakk om hvor man skal sove.

Se Andreas' meninger om sengeplassene i videoen nederst!

Se også på «God kveld Norge»: «Farmen»-Andreas: – Jeg synes dere jenter går for lettkledde her inne

Les også: Derfor blir Farmen annerledes enn tidligere

Gaute: – Det blir litt bråk

Programleder Gaute Grøtta Grav røper at Andreas sine meninger skaper litt bråk.

– Mange vil nok synes at Andreas har mosegrodde meninger, og personlig er jeg svært uenig i mye av det han sier. Men samtidig er det viktig for meg å fremheve at Andreas er en veldig hyggelig kar som mange liker, sier Gaute til TV2.no.

andreas
andreas

– En god diskusjon synes jeg ofte kan være forfriskende, og Andreas er glad i å få utfordret meningene sine. Men det er klart, når han kommer inn på «Farmen» og har såpass bastante holdninger til hvordan jenter skal te seg, ja da avslører jeg ikke for mye når jeg sier det blir litt bråk, fortsetter programlederen.

Før deltakerne gikk inn på gården fortalte Andreas til TV2.no at han i utgangspunktet tror at folk vil oppfatte han som en ordinær person.

– Jeg er ikke ute etter å skape mest mulig dramatikk. Men når folk er uenige så kan det være vanskelig å få til et godt samarbeid. Vi har ulike meninger og oppfattinger om ting, sa han før han møtte deltakerne.

– Jeg prøver å være meg selv. De meningene jeg har er jeg ikke redd for å snakke om.

Les også: – Jeg tror ikke en stylist blir lenge på «Farmen»

– Vi starter sendingene før finalen har gått

Selv om det er premiere på «Farmen» i kveld, så er det fremdeles flere deltakere som er igjen på gården.

– For meg er det veldig spesielt at vi starter sendingene før finalen har gått av stabelen. Og deltakerne er fortsatt på gården uten kjennskap til det som skjer i den virkelige verden. Vi har hatt en fantastisk høst i Valdres, og det er litt vemodig at vi nærmer oss slutten av innspillinga. Men heldigvis kan både jeg og deltakerne glede oss over programmene da, det blir som å oppleve de siste månedene på nytt – med de oppturene og nedturene det har å by på, sier Gaute.

– Nå skjer det altså. «Farmen» er i gang! Husk å følge oss på Facebook for å få bilder av deltakerne og andre godsaker gjennom de neste ti ukene, avslutter programlederen.

Sesongpremieren av «Farmen» ser du på TV 2 i kveld klokken 21.40!

Se Andreas' meninger om menn og kvinner

664889

Kortportrett av Andreas:

664230