ÅPENHJERTIG: Nicole Kidman forteller pikante detaljer.
ÅPENHJERTIG: Nicole Kidman forteller pikante detaljer.

Nicole Kidman avslører skilsmissedepresjon

Kjempet mot depresjon i kjølvannet av skilsmissen med Tom Cruise og flere mislykkede graviditeter.

Skuespillerstjernen Nicole Kidman snakker nå åpenhjertig ut om den tøffe tiden etter at Tom Cruise ut av det blå søkte om skilsmisse i 2001.

Dyp depresjon

– Da ekteskapet gikk i vasken måtte jeg virkelig grave dypt for å komme ut av en depresjon, sier Kidman til Who Magazine ifølge Fashion&Style.

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Selv om hun ble gift i ung alder, angrer hun ikke ekteskapet. Ut av det kom nemlig hennes adoptivbarn Bella og Connor, og stjernen forteller at hun også levde i et godt ekteskap i en lang periode.

Nicole giftet seg i 1990 med Tom Cruise, etter at de hadde møtt hverandre under innspillingen av filmen «Days of thunder».

Les også: Kidman avslører pikante sexdetaljer

Stor sorg

At hun i etterkant av skilsmissen gikk gjennom en depresjon, skyldtes ikke ene alene samlivsbruddet. Hun kunne nemlig ikke få egne barn.

– Jeg hadde forsøkt og mislyktes så mange ganger. Ikke for å være for detaljert, men jeg har hatt graviditet utenfor livmoren, aborter og et utall av fertilitetsbehandlinger, sier hun.

Siden har hun imidlertid blitt uventet gravid med sin nåværende ektemann, Keith Urban. Graviditeten, og fødselen av datteren Sunday, var en oppløftende opplevelse for Nicole.

– Jeg brukte så lang tid på å forstå at dette ikke skulle skje hos meg. og da det plutselig skjedde, var det fantastisk, sier hun.

Les også: Nicole Kidman: – Jeg kunne ikke bli gravid