suarez (Foto: Stephen Pond)
suarez (Foto: Stephen Pond)

Suarez scoret hat trick mot Norwich

Liverpool-spissen med tre mål og en målgivende på Carrow Road.

Norwich - Liverpool 2-5

Se Suarez-hat tricket i videovinduet over

Det var et Liverpool-lag som fortsatt jaktet sesongens første seier som gjestet Norwich og Carrow Road lørdag ettermiddag.

Pangstart
Det skulle heller ikke ta lang tid før gjestene viste at det var et poengsultent lag som stilte til start. Det var nemlig ikke spilt ett minutt en gang før ballen lå i nettet bak Ruddy i Norwich-buret. En gul forsvarer klarerte ballen rett i beina på Suarez, som svarte med å banke den inn ved stolperoten fra rundt 18 meter.

Norwich var derimot ikke ufarlig. Etter åtte minutter fikk de en kjempesjanse da Jackson banket ballen via Reina og i stoplen.

Suarez-show
Suarez har fått mye kritikk for å falle for lett innenfor motstanderens 16-meter. Etter 24 minutter av kampen gikk uruguaianeren ned på ny. Denne gangen viste reprisene at Liverpool-spilleren tydelig ble snytt for straffespark.

Men Suarez mistet ikke motet. Etter 37 minutter ble han spilt helt alene med Ruddy. Avslutningen var derimot lite å skrive hjem om. Det tok likevel ikke lang tid før samme mann var frempå igjen. Bare ett minutte etterpå snappet han ballen fra en Norwich-forsvarer. Han vendte deretter opp og plasserte ballen på nydelig vis med utsiden i det lengste hjørnet.

Andre omgang startet like fartsfullt som den første. Bare etter noen sekunder fikk Norwich en helt enorm mulighet. Surman fikk ballen på bakerste stolpe og brant til. Ballen var på vei utenfor, men Snodgrass fikk muligheten til å styre ballen i mål. Han klarte derimot å sette ballen over fra en halv meter.

Sikret Hat-trick
Da hadde Suarez lånt bort rampelyset lenge nok. 25-åringen ble spilt gjennom i motstanderens boks. I stedet for å avslutte fra spiss vinkel la han heller ballen ut i feltet der Nuri Sahin fikk gleden av å bredside ballen i mål.

Suarez var derimot ikke ferdig ennå. Etter 56 minutter fikk han stå alene på rundt 17 meter. Uruguaianeren lot seg ikke be to ganger, og curlet ballen i det lengste hjørnet. Dermed var hat-tricket i boks.

Like etter reduserte Norwich. Et skudd gikk rett i brystet på Reina, og returen havnet i beina på Morison som fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Suarez (Foto: OLLY GREENWOOD/Afp)
Suarez (Foto: OLLY GREENWOOD/Afp)

Gerrard-fulltreffer
Til tross for reduseringsmålet fortsatte Liverpool å kjøre over Norwich. Etter 68 minutter fikk Sterling ballen på høyrekanten. Han trillet ballen ut til kaptein Gerrard som banket ballen i mål fra 17 meter.

Norwich skulle derimot redusere enda en gang før full tid. Skrtel feilberegnte en involvering, og Grant Holt kom alene med Reina. Der gjorde han ingen feil, og pyntet dermed på resultatet for de gule.

Det ble ikke flere mål, og Liverpool kunne dermed juble for sesongens første trepoenger.