Alex Ferguson, Nani (Foto: PAUL THOMAS/AP)
Alex Ferguson, Nani (Foto: PAUL THOMAS/AP)

– Ferguson rasende etter Nanis slag mot lagkamerat

Stjernevingens dager på Old Trafford skal være talte.

Etter svært varierende prestasjoner i andre halvdel av forrige sesong, og en svært lite tillitvekkende start på den nye, har ryktene gått i de engelske tabloidene om at Nani ikke lenger er ønsket på Old Trafford.

Denne ukens hendelse på Manchester Uniteds treningsfelt er ikke egnet til å la denne rykteflommen stanse.

– Rasende Ferguson
Ifølge Daily Mail havnet portugiseren i en diskusjon med reservelagsspiller Davide Petrucci, noe som endte med at Nani slo til 20-åringen, med angivelig sjokkerte lagkamerater som vitner.

Avisen mener å vite at manager Alex Ferguson er rasende etter opptrinnet, og at han for tiden vurderer hvordan han skal straffe Nani for voldshandlingen.LES OGSÅ: Ferguson blander seg inn i Terry-saken: – Han kan se på det som en mild straff

Trolig ferdig i klubben
Uansett reaksjon, er det Fergusons intensjon å kvitte seg med den 25 år gamle vingen så snart overgangsvinduet åpner i januar.

Nani har kontrakt med Manchester United ut juni 2014, og skal selv ha et ønske om å fullføre kontrakten, skriver Daily Mail.

Klubben har ikke ønsket å kommentere opptrinnet overfor avisen.

Til tross for hendelsen blir Nani trolig med i lørdagens tropp mot Tottenham. Dersom Antonio Valencia blir spilleklar i tide, er det likevel en mulighet for at stjernevingen blir utelatt.

Se Manchester United-Tottenham på TV 2 PL HD 1 og tv2sumo.no kl. 18.30