Ferguson (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Ferguson (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Ferguson blander seg inn i Terry-saken: – Han kan se på det som en mild straff

Mener Chelsea-kapteinen bør akseptere dommen og fokusere på fotballen.

Det ble torsdag klart at John Terry får fire kampers karantene og en bot på over to millioner kroner etter at han angivelig skal ha kommet med rasistiske tilrop mot QPRs Anton Ferdinand. Nå har United-sjef Alex Ferguson sett seg lei av rasismesaken.

– En mild straff
Den mektige United-manageren mener hele Terry-sagaen har pågått lenge nok, og at det er på tide å gå videre.

– Saken blir bare verre jo lenger han velger å holde den i live. Realiteten er at han har fått en utestengelse på fire kamper. Den bør han akseptere, for med tanke på at Luis Suarez fikk åtte kamper så er straffen hans ganske mild. Det er på tide at han går videre. Det samme bør fotballen, sier Ferguson ifølge The Guardian.

Les også:Terry suspendert i fire kamper i rasismesaken

– Bildene lyger ikke
Anton Ferdinand har måtte tåle kritikk på Twitter etter at John Terry fikk dommen på torsdag. QPR-forsvareren velger å svare med at bildene fra episoden på Loftus road ikke lyger.

– Seriøst, folk må sjekke fakta før de sende meg dumme meldinger og kaller meg for løgner. Bildene lyger ikke, skriver han på sin Twitter-profil.

Terry (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Terry (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Tror ikke Ferdinand kommer tilbake på landslaget
Anton Ferdinands mer kjente bror Rio ble vraket til Englands landslagstropp i forkant av sommerens EM-sluttspill. Selv om Hodgson ikke ville innrømme det så var nok mye av grunnen United-stopperens dårlige forhold til Terry.

Tidligere denne uken valgte Terry å trekke seg fra landslaget. Ferguson tror likevel ikke at dette vil føre Rio Ferdinand tilbake på landslaget.

– Det tror jeg ikke vil skje. Hodgson bestemte seg før EM, og jeg kan ikke se hvorfor han skulle endre mening nå. Det ville vært vanskelig for ham å gå tilbake til Rio og ønske han velkommen tilbake, sier han.