HØYGRAVID: Johanna Grønneberg Mesa har gjennom serien «Johanna prosjekt baby» undersøkt ulike type fødsler.
HØYGRAVID: Johanna Grønneberg Mesa har gjennom serien «Johanna prosjekt baby» undersøkt ulike type fødsler.

Høygravide Johanna: – Orgasme er jo fint

Den tidligere MTV-programlederen forteller om orgasmefødsel, vannfødsel og intimbarbering som høygravid. Se video!
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere MTV-programleder Johanna Grønneberg Mesa (32) vakte oppsikt da hun kom med noe sjokkerende uttalelser om orgasmefødsel og intimbarbering under graviditeten.

I et eksklusivt intervju med «God kveld Norge» forsvarer Johanna sine uttalelser og forklarer hvorfor hun mener orgasmefødsel høres fint ut.

Les også:– Sorry at jeg sier det foran deg, mamma!

Orgasmefødsel

I oktober er høygravide Johanna aktuell med TLC-serien «Johanna prosjekt baby» der hun undersøker forskjellige måter å føde på.

– Hvis jeg er en av de som har orgasme når jeg føder og har på meg høye hæler. Er ikke det greit? Kan ikke jeg få lov til det? Orgasme er jo fint, sier den tidligere MTV-programlederen til «God kveld Norge».

Vannfødsel er en annen type fødsel som Johanna har undersøkt og vurdert.

– Jeg syntes jo det å føde i vann hørtes rart ut også lærte jeg alle detaljene rundt det. Det at man bæsjer når man føder, og da ligger man jo og flyter i sin egen bæsj. Så kommer ungen ut i bæsjevannet. Også snakket folk at mannen kan være naken og ligge i bæsjevannet. Da ble det veldig rart, avslører Johanna til «God kveld Norge».

Les også:– Man kan få orgasme når man føder

Intimbarbering

Et annet tema Johanna tar opp i serien er intimbarbering som høygravid kvinne.

– En dag så står jeg der og så ser jeg ikke lenger min egen vagina, og jeg får ikke barbert meg der nede. Hva gjør man da? spør Johanna.

– Man lar det gro, sier moren Elisabeth Grønneberg.

– Du kan ikke la det gro! utbryter Johanna og fortsetter:

– Jeg spurte mannen min om han kunne barbere meg der nede og han begynte å snakke om hvilken hårfrisyre jeg ville ha. Han sa han var villig til å bruke barbermaskinen hans og den kan stilles inn på forskjellige lengder. Da må jeg i tillegg til stilling til hvilken lengde jeg vil ha på håret der nede. Det kan hende nå at jeg bretter meg opp, klar til å føde dette barnet, med potteklippog rottehale, sier Johanna før hun og moren bryter ut i latter.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

KNEKKER SAMMEN: Johanna og moren Elisabeth bryter ut i latter når det blir snakk om intimbarbering.

– Hun skal hete Savannah

Johanna Grønneberg Mesa og ektemannen, musikkprodusent og rapper Vince Mesa, gleder seg stort til termindatoen 11.oktober.

– Moren min og jeg har et så godt forhold. Jeg gleder meg aller mest til å ha en liten bestevenn. Det er noe med forholdet mellom mor og datter, avslutter Johanna.

Les også:Norske Johanna blir personlig trener for Natalie Portman