oppgitt
oppgitt

Oilers-sjefen: – Vi er ikke bedre enn noen lag i Get-ligaen

Petter Thoresen sier rett ut av han er skuffet over Oilers-gjengen foran storkampen mot Lørenskog torsdag kveld.

Oslo/Stavanger (TV 2 Sporten): Oppgjøret mellom de to storfavorittene denne sesongen handler noe overraskende ikke om hvem som skal innta tabelltoppen, men om hvem som skal få kontakt med serieleder Vålerenga.

Taperen av dagens match i Lørenskog ishall vil bli liggende rundt midten av tabellen.

– Det blir en tøff kamp. De har tapt to matcher, vi har to tap på rad og må prestere bedre enn de to-tre siste kampene. Klarer vi ikke det, klarer vi ikke å slå Lørenskog. Nå er det opp til spillerne. De må ta litt ansvar for resultatene og det de er med på. Det er opp til dem å ta på seg arbeidstøyet, sier Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen til TV 2 Sporten.

Seks bortekamper
I påvente av at nye DnB Arena skal stå klar i Stavanger, åpner Oilers-guttene med seks strake bortekamper. Etter knepne seirer over Frisk Asker og Stjernen, har Thoresens gutter røket på tap mot Storhamar og Lillehammer.

– Vi er ikke bra nok i det hele tatt. Jeg er skuffet over resultatene, men først og fremst hvordan vi ser ut på isen samt kroppsspråket i treningsarbeidet og kampsituasjon. Hvis de er så fornøyd med det de presterte for sju-åtte-ti måneder siden, og lever på det enda, syns jeg de bør stikke fingeren i jorda, er den klare meldingen fra Thoresen.

Les også: Utsolgt når Stavanger innvier ny storstue

Etterlyser engasjement
– På papiret har dere sterkere lag enn de fleste?

– Jeg hører alle sier det, men på mitt papir er vi ikke bedre enn noen andre lag. Det folk ikke vil snakke om, er at vi har åtte mann borte fra laget som tok gull i fjor. Ingen reagerer på det, men jeg ser det jo. De spillerne som var flinke på slutten i fjor, er ikke flinke nå. Derfor er vi ikke bedre enn noen lag i Get-ligaen.

Thoresen etterlyser engasjement blant spillerne og forventer at det synes allerede i Lørenskog ishall torsdag kveld.

– Du må være engasjert og leve deg inn i det du holder på med. Det har ikke Oilers-spillerne vært flinke til, mener Thoresen, og mener laget må bli mye bedre med puck dersom de skal begynne å score tilstrekkelig med mål denne sesongen.