Katrine Lunde Haraldsen (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
Katrine Lunde Haraldsen (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Katrine Lunde Haraldsen er separert

Håndballkeeper Katrine Lunde Haraldsen og Tom Reidar Haraldsen skiller lag etter 5 års ekteskap.

Keeper på det norske kvinnelandslaget i håndball, Katrine Lunde Haraldsen, har tatt ut separasjon. Hun giftet seg med Tom Reidar Haraldsen sommeren 2007, men de to skiller nå lag.

Pressemelding

I en pressemelding skrevet av Olympiatoppens medierådgiver Halvor Lea, heter det:

– Dessverre går ikke livet alltid på skinner, og det utvikler seg annerledes enn man hadde tenkt. Ekteskapet anser jeg som et privat område, så ut over å informere om separasjonen, vil jeg ikke si noe mer offentlig. Jeg ber om respekt og forståelse for at jeg heller ikke ønsker å dele mine tanker om dette i fremtidige intervjuer, sier Katrine Lunde Haraldsen.

Den norske landslagskeeperen debuterte på håndballandslaget i 2002, og har 207 landskamper for Norge. Hun spiller i dag for Györ i Ungarn.

(artikkelen fortsetter under bildet)

lunde (Foto: Kallestad, Gorm, © GOK)
lunde (Foto: Kallestad, Gorm, © GOK)

LES OGSÅ: Håndballstjerne ble mor for første gang

Fikk støtte av ektemannen

Keeperhelten Katrine Lunde Haraldsen har gjennom karrieren fått mye støtte fra ektemannen Tom Reidar Haraldsen. Haraldsen har tidligere spilt toppfotball i Start, Moss og Viborg.

- Vi er begge glade i det vi driver med. Men vi er glade i hverandre også. Nå vil jeg hjem til Katrine i Viborg og finne meg en klubb i Danmark, sa han til God kveld Norge da paret flyttet til Danmark.

LES OGSÅ: Heidi Løke:– Jeg ønsker meg flere barn

Satte barn på vent

Katrine Lunde Haraldsen er keeper på det norske kvinnelandslaget i håndball. Der spiller hun blant annet sammen med tvillingsøster Kristine Lunde-Borgersen.

I 2009 giftet Kristine seg med ektemannen Ole M Borgersen i Viborg domkirke i Danmark.

Sammen har de sønnen Matheo (1).

Katrine har på sin side tidligere uttalt at hun har satt barn på vent.

– Jeg har lyst på barn, men har satt det på vent. Det har ikke bare vært et enkelt valg, men jeg føler at motivasjonen for å spille er på vei opp igjen nå, sa Haraldsen til VG før jul i fjor.

LES OGSÅ: Håndballspiller Kristine Lunde-Borgersen: – Hadde lagt opp uten sønnen

Manglet gnist

Begge Lunde-søstrene deltok i årets OL i London. Keeper-Katrine fikk imidlertid mye oppmerksomhet i forbindelse med lekene, fordi hun uttalte at hun manglet gnist.

– Jeg må komme i skikkelig slag og få flere positive tanker. Dette har ikke noe med fysikken å gjøre. Derfor skal jeg gjøre morsomme ting og kose meg framover. Jeg kommer også til å snakke med folk som kan hjelpe meg og kontakte gode venner, sa keeperen til NTB.

LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer hos håndballjentene