Jubel for Nuri Sahin etter 1 1 mot WBA (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Jubel for Nuri Sahin etter 1 1 mot WBA (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Gabriel Tamas scorer mot Liverpool (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Gabriel Tamas scorer mot Liverpool (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Dobbel fra Sahin da Liverpool snudde og vant

Ligacupkampen mellom WBA og Liverpool startet med to keepertabber og ble rundet av med matchvinnerscoring fra Nuri Sahin.

West Bromwich-Liverpool 1-2
Se høydepunktene i videovinduet øverst!

Ligacupoppgjøret på The Hawthorns så lenge ut til å bli de store keepertabbenes aften, for allerede i løpet av første halvdel av 1. omgang foretok både Liverpool-keeper Brad Jones og hjemmelagets Ben Foster målvaktsinvolveringer som ikke er dagligdagse på såpass høyt nivå.

I stedet var det gjestenes Nuri Sahin som stjal overskriftene da han ble matchvinner med sin andre scoring for kvelden åtte minutter før slutt.

Dermed er Brendan Rodgers' mannskap klare for 4. runde i turneringen som de vant forrige sesong.

Tabber i starten
Liverpool-keeper Jones var først i aksjon, da han allerede etter under tre minutters spill skulle plukke en tilsynelatende enkel ball i feltet. Australieren mislyktes, glapp ballen og serverte WBA-forsvarer Gabriel Tamas som banket 1-0 i nettet fra kloss hold for hjemmelaget.

Brad Jones mister ballen (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Brad Jones mister ballen (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Rundt ti minutter senere var det Ben Foster sin tur til å dumme seg ut på motsatt side. Et langskudd fra Nuri Sahin så ut til å være en enkel jobb for burvokteren, men på en eller annen måte klarte han å kaste seg ned uten å redde og ballen føk i nettmaskene bak ham til WBA-keeperens store forskrekkelse.

Utover i kampen hevet begge keeperne seg noe, og Liverpool-keeper Jones hadde blant annet en strålende redning etter rundt 55 minutter da han forhindret baklengsmål etter et flott skudd fra Markus Rosenberg.

25 minutter før slutt var Liverpool-keeperen involvert i en kollisjon med WBA-spiss Romelu Lukaku og ble liggende strak i et halvt minutt, men heldigvis så det mer alvorlig ut enn det viste seg å være og begge spillerne fortsatte oppgjøret.

Åtte minutter før slutt kom kampens avgjørende scoring, og nok en gang var det Nuri Sahin som satte ballen i mål for gjestene. Et flott forspill fra Suso og Oussama Assaidi førte til at Liverpools innlånte Real Madrid-midtbanespiller kunne sette inn seiersmålet fra kloss hold.

Dermed ble det seier for Brendan Rodgers' mannskap, som ønsker å forsvare ligacupseieren fra i fjor.

Er dette starten på en drømmekarriere på Anfield for Nuri Sahin? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!