anders (Foto: TV 2)
anders (Foto: TV 2)

Slik reagerer Jakten-Anders på frierflukten

Mandag kveld forlater nok en frier Anders i «Jakten på kjærligheten».

Forrige mandag kunne man se at frier Cathrine Pedersen ba bonden Anders Ueland om å sende henne hjem i «Jakten på kjærligheten» .

– Jeg følte meg ikke komfortabel, og syntes det var vanskelig å være seg selv. Det var situasjonen rundt, alt sammen, det ble rart for meg. Når du midt i en samtale blir stoppet på grunn av tekniske ting ... Hele greia var litt rar, syntes jeg, sier Cathrine til «God kveld Norge».

Les mer: Derfor valgte hun å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten»

cathrine (Foto: TV 2/Rolf-Ørjan Høgset)
cathrine (Foto: TV 2/Rolf-Ørjan Høgset)
Mandag kan TV 2 avsløre at det er flere som ikke ønsker å være med videre.

I kveldens episode ser vi at en av frierne ikke dukker opp på gården til Anders som tidligere planlagt. Etter å ha fått tenkt seg om etter Norefjell, valgte hun å trekke seg fra hele «Jakten på kjærligheten».

– Jeg tenkte på å trekke meg da vi var på Norefjell også, men da Cathrine trakk seg følte jeg at det ble feil å trekke meg da jeg også, særlig ettersom jeg var usikker. Det var vel et par-tre dager at jeg kom hjem og fikk tenkt meg om, at jeg trakk meg, sier frieren til TV2.no.

Les mer: Nok en frier trekker seg fra Anders i «Jakten på kjærligheten»

Slik reagerer bonden

Nå forteller Anders for første gang hva han synes om at frierne forlater ham i kjærlighetsjakten.

– Cathrine er ei stille og rolig jente, og hun fikk helt hetta av kameragreiene. Jeg snakket med henne om dette da vi var i spa, og fikk det ganske klart at hun ikke trivdes i situasjonen. Så bestemte hun seg for å dra, men det kom da ikke som noen overraskelse på meg. Jeg ville dessuten heller ha de som var motiverte for å være der. Der og da var det jo litt synd, men jeg var samtidig godt fornøyd med frierne jeg satt igjen med, sier han til «God kveld Norge».

Mandag kveld viser det seg at nok en frier trekker seg hos Anders.

– Hun følte hun ikke klarte å være seg selv fullt ut, og hun var ukomfortabel med settingen. Plutselig merket jeg at hun ble stille og hun trakk seg noe tilbake. Det så jeg veldig tydelig. Jeg ville i utgangspunktet ha henne med videre, men tre dager før gårdsuken fikk jeg telefon om at hun ikke kom til gården likevel, forteller han.

Les også: – Jeg var et nervevrak!

– Selvsagt synd

Anders har tidligere uttalt til «God kveld Norge» at han under innspilling fryktet å få nei fra frierne.

– Det er selvsagt synd, men når begge var så ukomfortbale, ville det ha vært mer bry å ha dem med videre. Samtidig fikk je gmulighet til å bli bedre kjent med de frierne som var igjen, sier bonden etter å ha blitt forlatt av to av frierne.