Lloerente: Jaktes av flere engelske klubber (Foto: VINCENT WEST/Reuters)
Lloerente: Jaktes av flere engelske klubber (Foto: VINCENT WEST/Reuters)

Sjekk søndagens fotballrykter: – City, Arsenal og Chelsea kriger om denne spanjolen

...og Mario Balotelli er ønsket av «Den gamle dame». Få med deg ryktebørsen her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten fortsetter å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

England:

Sir Alex Ferguson har tidligere gått hardt ut mot innkjøpspolitikken til Manchester City, men det ser ikke til å bry den italienske manageren på City of Manchester Stadium. Roberto Mancini har nemlig advart sine Premier League-kollegaer om at han kommer til å åpne lommeboken og handle flere spillere hvis det er nødvendig for klubben, melder Daily Mail.

Det spanske stortalentet Isco er er jaktet av en håndfull av klubber. Tottenham og Liverpool skal visstnok ligge øverst på listen over lag som er nære ved å sikre seg signeringen til 20-åringen. Men også storklubbene Manchester United, Arsenal og Juventus sikler etter å skaffe seg den offensive Malaga-spilleren, skriver Mirror.

Les også: Sjekk denne imponerende scoringen

Francisco Román Alarcón Suárez, eller Isco, har imponert for
  Málaga denne høsten. Nå skal han bidra til at Spanias U21-landslag spiller
  seg til EM i Israel. (Foto: Marcelo del Pozo/Reuters)
Francisco Román Alarcón Suárez, eller Isco, har imponert for Málaga denne høsten. Nå skal han bidra til at Spanias U21-landslag spiller seg til EM i Israel. (Foto: Marcelo del Pozo/Reuters)

En annen spanjol som er ettertraktet av store klubber er Fernando Llorente. Manchester City og Chelsea har lenge knivet om 27-åringen, og nå skal i tillegg Arsenal snuse på Athletic Bilbao-spissen, ifølge Metro.

Det er mye rykter rundt Manchester City og Roberto Mancinis menn som vanlig. Her er to til. En gledelig og en dårlig nyhet for de med hjertet i den lyseblå «delen» av Manchester. Begynner med den gode. Forsvarsbautaen Vincent Kompany gått ut i mediene og fortalt at han aldri kommer til å bytte ut City-drakten med Real Madrid eller Barcelona, melder The Sun.

Den dårlige nyheten er at caughtoffside.com, skriver at Juventus skal være klare for å hente hjem den mye omtalte Mario Balotelli hjem til Italia. Spissen var utelukket fra troppen i forrige City-kamp, og han har lenge vært linket til andre klubber i Europa.

Balotelli: Måtte se forrige City-kamp fra tribunen. (Foto: Paul
  White/Ap)
Balotelli: Måtte se forrige City-kamp fra tribunen. (Foto: Paul White/Ap)

Southampton tok sesongens første tre poeng da de regelrett knuste Aston Villa 4-1 lørdag. Til den kampen droppet Southampton-manager, Nigel Adkins, Kelvin Davies fra fra startelleveren. Nå forteller Adkins at han ikke kan gi den 35 år gamle keeperen noen lovnader om spilletid den første tiden, skriver talkSPORT.

Og ikke overraskende ønsker Aston Villa-manager, Paul Lambert, å hente nye forsterkninger til Birmingham-klubben. Den siste i kikkertsiktet til Lambert, skal være Newcastles midtbanemann, Dan Gosling. 22-åringen skal ha en verdi på to millioner pund, melder Mirror.

Les også: Gamst vraket da Blackburn tapte

Og den norske forvarsklippen Brede Hangeland, har lenge vært linket til flere klubben i England. Siste laget på listen skal være Arsenal som tett følger kontraktsituasjonen til nordmannen. Arsené Wenger har nok godt lagt merke til at han fortsatt er langt unna avtale med Fulham, forteller Metro.

Øvrige europeiske rykter:

José Mourinho savner seg tilbake til England, skriver Metro. Portugiseren skal være sikker på å returnere til Premier League etter endt karriere i Spania.

MOURINHO: Ønsker seg tilbake til England. (Foto: PIERRE-PHILIPPE
  MARCOU/Afp)
MOURINHO: Ønsker seg tilbake til England. (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)

En av verdens beste fotballspillere, Lionel Messi, er på vei til å få et tilbud om ny kontrakt, skriver blant annet Goal. Dette er ingen hemmelighet akkurat, men argentineren begynner kanskje å nærme seg ny underskrift med storklubben.

Se også: Keeper ble liggende igjen som spiss - og scoret

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene