Politi og sporhunder har gjennomsøkt eneboligen i Helsingør nok en gang, etter at en fire år gammel gutt ved en tilfeldighet ble funnet gjemt under et teppe i garasjen.

Hemmelig sønn

Ingen kjente til at gutten i det hele tatt eksisterte, ikke engang hans egen bestemor. Sju år tidligere ble ekteparets seks barn tvangsfjernet fra hjemmet, noe som trolig er årsaken til at de holdt fireåringen hemmelig.

I august aksjonerte politiet mot parets bolig for å etterforske andre kriminelle forhold. En sjokkert politibetjent fant da gutten, som umiddelbart ble tatt hånd om av barnevernet.

Han hadde ingen personnummer og verken helsemyndigheter, politi eller barnevern har kjent til ham.

Les også: Ransaket hus i Danmark – fant gutt (4) gjemt i garasjen

Ny razzia

Men overfor politiet hevdet gutten at han slett ikke var alene i familien.

– Det har vært snakk om at gutten har fortalt om en lillebror eller lillesøster, sier kommunaldirektør i Helsingør kommune, Bjarne Pedersen, til DR.

Det medførte at politiet igangsatte en ny razzia i boligen og flere andre adresser der et mulig søsken kunne befinne seg.

Ingen ble imidlertid funnet og politiet tror ikke det finnes flere hemmelige barn.

«Verdens beste foreldre»

For to år siden ble kommunen tipset om at det bodde et lite barn hos ekteparet, som var blitt fratatt alle de andre barna. Tipset ble imidlertid aldri fulgt opp etter at en overordnet etat nektet kommunen å undersøke tipset nærmere.

Ekteparet er aktive lokalpolitikere og er nå siktet for forsømmelse.

De eldre barna hevder overfor danske B.T. at foreldrene var voldelig og slo dem ofte.

– Jeg vil ikke ha kontakt med mine foreldre. Min far var ikke spesielt snill med meg. Han ga meg bank og min mor gjorde ingenting med det, sier den nå 16 år gamle sønnen.

Selv hevder ekteparet at de er «verdens beste foreldre».