AVVISER PRESS: Programleder og artist Alexandra Joner mener det ikke finnes skjønnhetspress i den norske musikkbransjen.
AVVISER PRESS: Programleder og artist Alexandra Joner mener det ikke finnes skjønnhetspress i den norske musikkbransjen.

Alexandra Joner får slibrige sexinvitasjoner

– Plutselig er det noen som vil noe annet enn å bare jobbe.

Artisten og danseren Alexandra Joner har denne sommeren toppet listene med sin låt «sunrise» og er nå klar for å gi ut sitt første album.

Joner har fått mye oppmerksomhet for sine sexy opptredener, og fikk blant annet i sommer kritikk for å ha hatt på seg for lite klær under sin opptreden i familieprogrammet «Allsang på grensen».

Les også:Sjokkerte «Allsang»-publikum med dristige kostymer

Sexy image

Men kritikken er ikke noe Joner bryr seg noe om. Hun mener at så lenge hun selv synes det er gøy kommer hun til å kle seg så sexy som hun vil.

Dette sier hun blant annet i fredagens utgave av VG hvor hun også forteller at hennes image har ført til en del ufine tilbud.

Spesielt fra USA, hvor hun drømmer om å slå igjennom.

– Jeg har fått høre mye, som for eksempel at jeg ikke kommer til å nå noen vei fordi jeg er for pen, at pene jenter ikke kan ha noe talent. Jeg holdt på å bli lurt av en som utga seg for å være stjernemanager – og jeg har fått noen syke invitasjoner, forteller hun til avisen.

Med det mener hun invitasjoner som handler om langt mer enn arbeid med musikken.

– Plutselig så er det noen som vil noe annet enn å bare jobbe sammen. Da får jeg alltid bakoversveis og sjokk. Før man drar til USA, må man vite hvem man er og bestemme seg for hva man står for. Hvis man ligger seg til topps, er det noe man må kunne leve med uten å angre. Det kan ikke jeg, sier artisten.

Les også: Alexandra Joner: – Tones musikkvideo er ikke porno

Danset med Bieber

Joner startet sin karriere som danser, og var blant annet med i serien «Dansefeber» på TVNorge.

Dette har blant annet ført til at hun har vært med i en musikkvideo med Justin Bieber.

I 2012 fortalte hun til magasinet Massiv at Justin også prøvde å flørte henne i senk.

– Han gjorde faktisk det. Det var ikke sånn at han inviterte meg med hjem akkurat, men litt flørting var det. Det morsomme er jo at selv om han er 16, så han ut som en tolvåring. Jeg følte nesten at jeg ble litt pedofil, sa hun til magasinet.

Men til tros for at hun fikk en mulighet som flere ungjenter hadde død for, takket hun nei til superstjernen fordi han var for ung.

Til Her og Nå har hun fortalt at hun ikke angrer på at det ikke ble noe mer mellom de to.

– Jeg er 22 i dag, og han er 18. Det er litt stor forskjell på alderen altså. Vi er jo i tillegg litt mer modne enn gutta, spøker hun til ukebladet.

Les også: Alexandra Joner angrer ikke på at hun avviste Justin Bieber