Åge Sten Nilsen må opereres etter at han i slutten av august skadet seg stygt i beinet under en opptreden i Tromsø.

Med et svært hektisk program passer det svært dårlig med en skade, og Åge får nå hjelp for å komme seg gjennom en hektisk høstsesong.

Opereres

– Jeg må operere et bein til tirsdag. Jeg har vært på turné og ødelagt et bein, så jeg skal operere litt. Jeg har Oslo-premiere på «The show must go on» på Edderkoppen 4 oktober, og så er det ny utgave av Michael Jackson-showet på Edderkoppen, og så er det Chat Noir hele desember med juleversjonen av «The show must go on», så det går i ett, sier Åge til «God kveld Norge» på den røde løperen på musikalen «Spamalot» på Folketeatret i Oslo torsdag kveld.

For tre uker siden måtte Åge kjøres til legevakten etter å ha fått en kraftig vridning i venstrebeinet på scenen under sitt Queen-show i Tromsø.

Les også: Team Åge beæret med eget frimerke

Tråkket feil

Den kraftige skaden kom som følge av at den energiske artisten tråkket feil under showet.

– Det er the game of rock and roll. Nei, når du løper litt for mye på scenen hender det at det finnes mørke punkter hvor du ikke ser hva du tråkker på. Så jeg løp fra publikum over til scenen i Tromsø, og der var det noe jeg tråkket på, vridde hele beinet, så en kraftig miniskskade rett og slett. Så jeg har gått med beinet i fatle og med isposer en stund nå, forteller han.

Torsdag var Åge Sten Nilsen til stede på premieren av Monty Phyton-forestillingen «Spamalot» på Folketeatret i Oslo. Til tross for at han går en hektisk høst imøte, sier han at det blir noen rolige dager etter operasjonen på tirsdag.

Nei, da skal jeg unne meg noen dager fri, og skal se på Monty Phyton, smiler han til «God kveld Norge».

Les også:Hanne Krogh overtalte Glam-Åge til tv-konkurranse