Den 34 år gamle kvinnen var desperat etter å finne en nyfødt baby, etter at hun i ni måneder hadde løyet til kjæresten om at hun var gravid.

I oktober i fjor gikk hun derfor på jakt etter gravide kvinner i gatene i Milwaukee, USA.

Hun fant høygravide Maritza Ramirez-Cruz (23) utenfor et helsesenter for latinamerikanske gravide og tilbød henne å kjøre henne hjem.

Kvalt til døde

Men Ramirez-Cruz kom aldri hjem igjen. Istedet ble hun fraktet til Morales-Rodriguez sitt hus, der hun ble slått i hodet med et balltre og like etter kvalt til døde. Hennes ufødte sønn ble deretter skåret ut av magen hennes.

Annette Morales-Rodriguez (Foto: Todd Richmond/Ap)

Gutten overlevde heller ikke og Morales-Rodriguez ringte nødtelefonen og hevdet hun nettopp hadde født en gutt som ikke pustet. De to ble fraktet til sykehus der legene raskt avslørte at 34-åringen verken hadde vært gravid eller vært igjennom en fødsel.

På et kontor innrømmet hun overfor politiet hva hun hadde gjort.

– Hun fortalte at hun dro ham ut av morens mage og det var blod og fostervann overalt. Hun så at babyen ikke pustet og tok den ut av morkaken og forsøkte gjenopplivning, fortalte politietterforsker Rodolfo Gomez under rettssaken onsdag.

Samtidig ble et 40 minutters videoopptak av tilståelsen, med alle de grusomme detaljene, vist for retten. Se deler av det øverst i artikkelen.

Kan få livstid

Etter tilståelsen rykket politiet ut til boligen hennes. Der fant de Ramirez-Cruz død i kjelleren.

Morales-Rodriguez hevdet først hun var sinnsyk i gjerningsøyeblikket, men da en rettsoppnevnt psykiater fastslo at hun var strafferettslig tilregnelig, endret hun standpunkt til ikke skyldig. Hun er tiltalt for overlagt dobbeltdrap, noe som kan føre til livstid i fengsel.

Ramirez-Cruz etterlot seg tre barn, som nå tas hånd om av enkemannen.

Annette Morales-Rodriguez (Foto: Todd Richmond/Ap)