De tre guttene og tre jentene ble født i april på sykehuset i Texas, ti uker før terminen.

Alle var svært undervektige og måtte tilbringe de første ukene på barneklinikken før de én etter én kunne sendes hjem til foreldrene Lauren og David Perkins.

Alvorlig syk

Men for minstejenta Leah skulle det bli en hard kamp å overkomme både liten kroppsvekt og alvorlige fordøyelsesvansker. Hun måtte gjennomgå tre store operasjoner og ble matet med en sonde gjennom nesen.

Sakte, men sikkert ble hun bedre og la på seg gram for gram.

Etter over fire måneder på sykehus var hun omsider klar til å skrives ut tirsdag og kunne gjenforenes med søsknene sine for første gang siden fødselen.

Organisert kaos

Ventetiden har vært nervepirrende for foreldrene, som samtidig har de hatt nok å henge fingrene i på hjemmefronten.

– Huset vårt er et organisert kaos. Ikke bare har vi hatt en haug med barn, men også mange voksne som er innom for å hjelpe, forteller den lett stressete sekslingfaren David Perkins til CBS.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

sekslinger perkins (Foto: CBS)

Med seks babyer i hus blir det selvsagt travelt. Enda mer travelt blir det når Leah også har behov for ekstra helsepleie.

– Hun har spesielle behov som kommer til å bli en utfordring, sier mamma Lauren Perkins.

Likevel er de overlykkelig for å ha sekskløveret trygt hjemme og de takker personalet på sykehuset for at det har gått så bra.

Kunstig befruktning

Ekteparet hadde forsøkt å få barn i halvannet år før de bestemte seg for å prøve kunstig befruktning. Flere befruktete egg ble satt inn, men sjokket ble stort da det ble klart at seks av eggene hadde festet seg i Laurens livmor.

De ble tilbudt såkalt selektiv abort av legene, men avslo.

– Når du ser barna dine på ultralyden, at hjertene deres slår og at alle er friske, hvordan skal du da kunne velge, sa Lauren til media like etter fødselen i april.

Til alt overmål hadde sykehuset også inne femlinger som nylig ble født på samme avdeling. Se mer om dem i videovinduet øverst i artikkelen.