Skandalen rundt de toppløse bildene av hertuginnen Kate Middleton har gått verden rundt.

Slottet gikk til sak mot det franske magasinet Closer som sto på sitt for å publisere de toppløse bildene, men da det hele ble tatt opp i retten måtte sladdermagasinet se seg slott og trekke tilbake bildene.

Saken ble langt større da pressens oppførsel ble sammenlignet med opptøyene og forfølgelsen av prinsesse Diana som førte til hennes sørgelige død.

Les også: Her kaster supermodellen klærne

Kaster klærne uten bråk

Men på et helt annet sted i verden, nærmere bestemt i Ibiza, sprader en annen Kate som vi alle kjenner, rundt i bare bikinitrusa på sin hete badeferie med ektemannen Jamie Hince. Nemlig Kate Moss.

Men toppløsbildene av denne Kate, blir det neppe noen større sak ut av, dette har man sett flere ganger før og Moss er ikke kjent for å være sjenert.

Supermodellen har i lengre tid hygget seg på feriestedet og har allerede hatt flere inviterte gjester til ferieparadiset.

Supermodellen Kate Moss (38) har gjort karriere av å vise fram kroppen sin, men på en ferietur på den spanske ferieøya Ibiza viste 38-åringen mer enn planlagt.

Les også Danske Se og Hør viser Kate toppløs

katee

Sett det før

Dette er ikke første gangen Kate kaste klærne.

Blant annet fikk fotografene tatt et godt knippe toppløsbilder av Moss på hennes bryllupsreisen i 2011.

Rykter om graviditet

Tidligere denne uken var Kate og ektemannen ute på båttur da toppen hennes skled litt for langt opp, noe som fikk fotografene til å gledelig knipse puppeglippen.

Kate, som har tjent flere millioner på kroppen sin, bryr seg ikke stort om bildene og dagen etter kastet hun like greit hele toppen.

Bildene fra ferien har allikevel ført til rykter om at supermodellen på 38-år er gravid igjen.

Den tydelig avslappede Moss, viser en noe rundere mage enn slik vi tidligere er vant til å se henne, som den radmagre supermodellen på catwalken.

Dette har satt i gang spekulasjoner om at skjønnheten skal være gravid med sin rockeektemann, skriver Daily Mail.

Les også:Puppeglipp for Kate Moss

Ønsker seg flere barn

Venner av Kate Moss har nylig uttalt at modellen har kuttet ned på alkohol og røyking slik at hun kan gi sin niårige datter Lila Grace en liten bror eller søster.

– Overfor vennene sine har Kate ikke lagt skjul på at hun ønsker å få barn med Jamie. Jeg er ikke i tvil om at tanken på et barn til er en stor motivasjon for henne.

Les også:Publiserer toppløsbilder av hertuginne Kate