Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby vakte sterke reaksjoner da han i forrige uke gikk ut og betegnet artist og reality-kjendis Carina Dahl som en hore.

- Jeg sa at Carina skulle bli mer vågal, men ikke at hun skulle kle seg som en hore, sa han til «God kveld Norge» etter at Dahl hadde uttrykt sin misnøye med å ha fått terningkast én for sitt antrekk i kjendisstylistens Se og Hør-spalte.

I tirsdagens TV 2-program «Ettermiddagen» valgte Jan Thomas å legge krangelen med Carina Dahl død, fordi han mener at det ikke er essensen av hvem han er. Han understreker nemlig at han ikke er en slem person.

Les også:Derfor gikk Jan Thomas til angrep på Carina Dahl

Nedringt av kjendiser

– Det er norske kjendiser som ringer. Jeg får blomster og champagne når det er terningkast fem og seks og så får jeg kjeft når de får én. Jeg tenker at kan ikke du heller ta dette konstruktivt, fordi det sitter titusentalls og hundretusenvis av kvinner rundt om i hele Norge som også bruker motepolitiet pedagogisk, og som ser at jeg ikke er en slem person, sa han i «Ettermiddagen».

På den røde løperen på Ingrid Bjørnovs premiere av 2012-ouvertouren på Latter onsdag, hadde flere av de fremmøtte kjendisene fått med seg kjendisstylistens «hore-utspill».

– Jeg oppfattet ikke at han kalte henne fo en hore, men at hun kanskje kledde seg som en. Det er et sterkt uttrykk, og jeg skjønner at hun ikke satt noe særlig pris på det. Nå vet ikke jeg hva horer pleier å gå i, så jeg kan ikke uttale meg om det. Men hvis han synes at jeg ser ut som en hore så blir jeg ikke lei meg, sier skuespiller og teatersjef Tom Sterri til «God kveld Norge».

Les også: Carina Dahl mener Jan Thomas er en uproff drittsekk

Gullkorn fra Jan Thomas

Jon Niklas Rønning fra komikerduoen «Bye og Rønning» oppfordrer nå Jan Thomas til å fortsette med lignende utspill.

- Han har masse å ta av. Han må bare fortsette. Det er et gullkorn det selvfølgelig. Jeg bare håper at det blir flere sånne gullkorn i løpet av høsten, så blir det en fin høst for oss å hente stoff fra. Kjør på med knallharde uttalelser! Vi gleder oss stort til å høre hva du har å komme med av betraktninger i tiden som kommer, sier Rønning.

Komikeren mener nemlig at kjendisstylisten er en stor inspirasjonskilde for kommende show.

– Han er jo en gave til parodiere, så flere som Jan Thomas i Norge så blir vi veldig fornøyde. Men jeg håper ikke han anmelder meg, for jeg tror ikke det blir et veldig høyt terningkast, sier Jon Niklas Rønning til «God kveld Norge.

Les også: Jan Thomas: – Hun kler seg som en hore