Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten fortsetter å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

England:

Demba Bas agent går til verbalt angrep på manager Alan Pardew og hevder at Ba vil forlate Newcastle om han ikke får en plass i startoppstillingen, skriver Daily Mirror.

Blackburn er en av flere Championship-klubber som holder et øye med Manchester Citys talentfulle spiss John Guidetti, ifølge The Sun. Svensken ble senest i august også koblet til Sunderland.

CITY-EIENDOM: John Guidetti er bare på lån til Feyenoord. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Emile Heskey nærmer seg en overgang til australske Newcastle Jets, skriver blant andre Daily Express.

Barcelona ønsker å hente Newcastle-keeper Tim Krul. 24-åringen er tiltenkt en rolle som reserve for Victor Valdes, hevder Daily Mirror.

Patrick Vieira sier at Manchester Citys tid med storinnkjøp er over, ifølge talkSPORT.

Southampton har slitt kraftig så langt i Premier League-returen. Nå er klubben klar til å erstatte manager Nigel Adkins med Rafa Benitez, hevder Daily Star.

TIL CHELSEA? Rafael Benitez skal ifølge The Guardian være interessert i å overta for Carlo Ancelotti. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Spartak Moskvas kantspiller Aiden McGeady er åpen for en overgang til en Premier League-klubb, ifølge Sky Sports. Vingen er tidligere blitt koblet til Aston Villa og Sunderland.

Øvrige europeiske rykter:

Lille-president Michel Seydoux sier at han har gjort et veddemål med folk om at Eden Hazard en dag kommer til å erstatte Lionel Messi i Barcelona, skriver sportsmole.co.uk og siterer den franske sportsavisen L'Equipe.

Villarreals Giuseppe Rossi kan være på vei til Inter i neste overgangsvindu. Prisen Villarreal har satt for Rossi skal være på 15 millioner euro, altså 112 millioner norske kroner, melder italienske Tuttomercatoweb.

Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham har ikke gitt opp å hente Fernando Llorente. Athletic Bilbao-spissen innrømmer at han fikk noen interessant tilbud i sommer, men har ikke bestemt seg for om han kommer til å flytte på seg i januar.

Llorente, som også skal være i søkelyset til Juventus og Milan, utelukker heller ikke at han forlenger med Athletic Bilbao, melder El Mundo Deportivo.

Llorente (Foto: RAFA RIVAS/Afp)

Se også: Her banker keeperen ballen i mål fra egen halvdel

NB! Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene