JordenRundt_1010x565   Kopi
JordenRundt_1010x565 Kopi

Trim deg til San Francisco – vinn premier

Det er moro, enkelt og for alle. Og du kan vinne en reise til 20.000 kroner.

BLI MEDLEM I TV 2 SPORTY HER

TV 2 Sporty lanserer nå et helt nytt konsept for å motivere til trim og trening – både for privatpersoner og bedrifter.

Hver måned utgjør en etappe. Alle typer trimaktiviteter, som for eksempel gåturer, ballspill, løping eller styrketrening, bringer deg fremover på reisen.

BEDRIFTSKAMPANJE: Trim gratis med Sporty i høst!

Anch
Anch

Når du har trimmet er det enkelt å legge inn det du har trent på din personlige nettside.

Bruker du TV 2 Sporty Mobilapp når du går, løper, sykler, eller tar en skitur, legger øktene seg automatisk inn på din personlige nettside.

Du bestemmer selv nivå, noe som gjør det enkelt oppnåelig å komme seg i mål på alle etappene

Sjekk Sportyklubben for mer informasjon og påmelding!

For alle
Du bestemmer selv nivå, noe som gjør det oppnåelig å komme seg i mål på alle etappene – selv om du er i dårlig form. Alt som skal til er jevnlig trim – tilpasset din form og ditt utgangspunkt.

Vinn en Apollo-reise til en verdi av 20.000 kroner

Bli belønnet
Når du kommer i mål på en etappe får du en medalje på din personlige nettside. For hver tredje medalje du klarer, får du en egen utmerkelse. Og klarer du tolv får du den store medaljen «Jorden rundt».

Men det stopper ikke der. Hvert kontinent har tre etapper. Klarer du disse får du en egen kontinentmedalje, og muligheten til å vinne en Apollo-reise til en verdi av 20.000 kroner.

Frem til nyttår er det Amerika som er kontinentet, og månedens etappe går fra Anchorage i nord til San Francisco i sør. Har du allerede gjort unna noen treninger i oktober er det fullt mulig å komme i mål på etappen. Da bare fører du inn det du har trent etter å ha registrert deg.

Vinn premier
Alle som kommer i mål på en etappe er med i trekning av et gavekort på treningsklær fra Craft verdt 2500 kroner. I tillegg kan du vinne tekniske T-skjorter med TV 2 Sporty-logo.

Klarer du et kontinent kan du vinne et gavekort på 20.000 kroner fra Apollo Reiser. Gavekortet kan brukes på alle Apollos destinasjoner, og du bestemmer selv om du vil ha med deg en venn på turen.

I tillegg får du som medlem i Sportyklubben dette:

  • Egen treningskalender
  • Treningsprogrammer tilpasset din form og dine favorittaktiviteter
  • Vektdagbok med eksperter du kan spørre om råd
  • Forum med eksperter på sykkel, løping, langrenn, styrketrening, helse og kosthold.
  • Grupper der du kan trimme jorden rundt med dine venner

Sjekk Sportyklubben for mer informasjon og påmelding!

Medlemsskap i Sporty koster 49 kroner for en måned. Abonnementet er løpende, men har ingen bindingstid og du kan si opp når du ønsker.

Meld på din bedrift allerede nå
TV 2 Sporty Bedrift er et eget tilbud for trim og trening i bedrifter. Her er bedriftene delt inn i lag som konkurrer uhøytidelig mot hverandre.

Meld på din bedrift nå og få de første månedene gratis, slik at dere er godt oppvarmet før det braker løs

All trimaktivitet teller, målet er å komme i mål på en etappe i løpet av måneden. Et handicapsystem gjør at utrente kan bidra like mye for laget sitt som en supermosjonist.

europa_882x166lesmer
europa_882x166lesmer

Første aktivitetskonkurranse «Trim deg gjennom Europa» starter opp 1. januar. Meld på din bedrift nå og få de første månedene gratis, slik at dere er godt oppvarmet før det braker løs.

Tjenesten er utviklet i samarbeid med TC Trening der kjente idrettspersonligheter som Atle Kvålsvoll, Oddvar Brå og Mads Kaggestad sørger for engasjement i bedriftene – med siktemål om at alle skal være med.

Priser bedrift:
299 kr per ansatt for tre måneder
799 kr per ansatt for 12 måneder.

Priser privat:
1 måned: 49,-
12 måneder: 549,-

Sjekk Sportyklubben for mer informasjon og påmelding!